28 Feb 15, 03:23
Diandra: Jalan-jalan Blog Awak :)
10 Dis 14, 05:17
Haifa: Lama x blogwalking..Jom blogwalking
28 Okt 13, 10:31
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
9 Okt 13, 09:34
promosi: jemput beriklan secara percuma diruang iklan kami..kami sdg giat mempromosi web ini. so, jgn lepaskan peluang utk dptkan pengunjung dgn promosi kami ini!
30 Sep 13, 02:35
mudahnyer: anda nak iklan anda hebat macam lazada ? cuba produk kami.
25 Sep 13, 07:04
lulurbodyscrub: ingin memutihkan celah ketiak dan kangkang anda ? mari cuba produk lulur kami..
4 Sep 13, 10:27
muhafis: nak kempiskan perut buncit seawal 3 minggu?? ---> http://kliksini.in/stpm
4 Sep 13, 03:34
muhafis: nak kempiskan perut buncit seawal 3 minggu?? ---> http://kliksini.in/stpm
14 Jul 13, 11:40
putera izman: selamat berpuasa sy dtg lagi untuk jemput join segmen
8 Jul 13, 09:17
putera izman: slm jemput join segmen sy ni :)
8 Jul 13, 04:33
Abg Superman: Rahsia Abang Tahan Lama!! ---> http://kliksini.in/smp2u
27 Jun 13, 09:18
putera izman: slm blog awk menarik jom kita exchange bloglist :)
31 Mei 13, 09:21
putera izman: blog yang menarik... jemput singgah iye :)
30 Mei 13, 06:34
putera izman: blog yang menarik... jemput singgah iye :)
9 Mei 13, 09:56
cerita farjannah: hi..jannah singgah sini..ari tu cik tanya macamana nak update status fb pakai tulisan biru kan.. saya dah buatkan entry untuk awak.. jenguk la ye..
6 Mei 13, 05:52
Jesni: blogwalking..JOM SINGGAH BALIK YEW =)
2 Mei 13, 04:21
Suarina: blogwalking blog awak ni..haa kena balas balik singgah blog saya ;pKLIK SINI[/scroll]
4 Feb 13, 04:37
kedaix: lelaki kuat perkasa tahan lama vs wanita cantik putih gebu! (kesihatan) -service by-
16 Dis 12, 05:32
Shidaa: Good luck di Ireland :)
24 Jun 12, 08:51
acik teyha: singgah sini...cantik lah blog ni :) teha follow sini
[mesej lama]