18 Nov 17, 11:26 AM
abaddon: Greetings from Mexico congratulations to the blog there is very good content I hope you can visit us at http://descargasmetal.com/ updates every day death, black, power, thrash downloads from mega, de
20 Oct 17, 11:26 AM
yusrina: hi deaf.. ciku cakk hahahahaah
8 Jun 17, 12:02 PM
mai: hello and salam ramadan. I'm doing a research on Geylang Serai and came across your post on Jalan Daud School. Would you be interested to have a chat on your good old school days?
16 Oct 16, 08:38 PM
Deaf: Yep. Setuju. Even dengan famili pun kita kena kasi space dan give and take pasal setiap dari manusia individu berlainan minat dan cirarasa. Anyway, yep, aku nak try dapa jepun nye version
12 Oct 16, 12:37 PM
ironmat: kira masing2 ada own space ... time makan, makan berdamai, dah kenyang, bersurai ... anyway deaf, nanti dah beli blackmore nyer memories of rock in germany, review ler, ha ha
12 Oct 16, 01:03 AM
Deaf: kalau pergi sama2 pun, aku akan cakap semua buat hal masing2, mungkin jumpa kalau nak makan sama2 ke hape ke.
11 Oct 16, 11:19 AM
ironmat: anyway ... pada yg berminat, GUNS N' ROSES · 25 Feb, 2017 · Changi Exhibition Ctr, Axl Rose/Slash rejoin ni tour
11 Oct 16, 11:15 AM
ironmat: ha ha, yer ler dari kau backpack sorang2 ... cuma tu ler kalau kena satu hati, kalau tak gaduh ...
7 Oct 16, 07:56 PM
Deaf: Interesting question. haha
7 Oct 16, 10:12 AM
ironmat: Deaf, tak minat ker jadi ketua rombongan, bawak jemaah backpack gi tengok konsert obersea ?
5 Oct 16, 12:20 AM
Deaf: Hihi. Gi la kedai abang tu lain kali. Best
3 Oct 16, 12:11 PM
ironmat: aisey man, aku masuk jb last wk, gi larkin, ngap cendol pak abu & apam balik, tak gi tingkat dua ... ni mcm kena plan gi larkin lagi ... ok thank u Deaf ...
3 Oct 16, 03:25 AM
Deaf: Hello... Baru Perasan.. Aku membeli cd2 Sweet Charity latest pressing yang betul2 dorang copy style original LP, di kedai tingkat dua. Pasar Terminal Larkin. Kedai bukak kul 11 pagi. Harap maklum.
20 Sep 16, 11:06 AM
ironmat: salam bro, sweet charity latest pressing beli kat ner ? muzika kat sini dah tak jual cd lagi ...
25 Jun 16, 09:38 PM
Fairy2U: Experience the magic of Radiant Youth & Beauty, Look Young, Collagen, Skin Ligthening, Skin Whitening and Healthy. Visit us at http://www.sudo.my/visit/2.html
25 Jun 16, 02:50 PM
Fairy2U: Experience the magic of Radiant Youth & Beauty, Look Young, Collagen, Skin Ligthening, Skin Whitening and Healthy. Visit us at http://www.sudo.my/visit/2.html
24 Jun 16, 02:41 PM
Fairy2U: Experience the magic of Radiant Youth & Beauty, Look Young, Collagen, Skin Ligthening, Skin Whitening and Healthy. Visit us at http://www.sudo.my/visit/2.html
23 Jun 16, 11:39 PM
Fairy2U: Experience the magic of Radiant Youth & Beauty, Look Young, Collagen, Skin Ligthening, Skin Whitening and Healthy. Visit us at http://www.sudo.my/visit/2.html
23 Jun 16, 11:25 AM
Fairy2U: Experience the magic of Radiant Youth & Beauty, Look Young, Collagen, Skin Ligthening, Skin Whitening and Healthy. Visit us at http://www.sudo.my/visit/2.html
13 May 16, 09:48 PM
Ironmat: Salam bro, orait, tenkiu for the info
[older messages]