3 Feb 17, 08:47 AM
rizal: Hai, memang bagus makan Vitamin C. Saya pun makan Vitamin C juga
18 Mar 16, 08:40 AM
watipusamalu: ui watie. lamo den tak donga cite ekau. buret hg acano skang?
21 Feb 16, 11:07 PM
Akunurhayda: watiey: rasanya macam dah follow ritu..keh2.. oke! :P
21 Feb 16, 11:06 PM
Akunurhayda: Zai : Haa.. saya ada tanya kat opis haritu..memang ramai yang komplen sebab tak boleh download.. setakat ni kena amek kat opis.. try bukak update..kot sistem dah baiki.. uum mmg selalu upgrade sistem
20 Feb 16, 01:14 AM
watiey: dayahh..nnt fllow balikk ceqq noo..
20 Feb 16, 01:13 AM
watiey: dayahhhh.. nnt fllow balik.. hee.. :)
5 Jan 16, 09:07 AM
BoSaN puLAk: kimak
5 Jan 16, 09:07 AM
BoSaN puLAk: imak
5 Jan 16, 09:07 AM
BoSaN puLAk: ada oRANG tak?
17 Dec 15, 12:44 PM
syafie: Assalamualaikumm..
3 Dec 15, 02:57 PM
Farah Imran: g kat postgraduate tu..blh tgk kt situ program master pjj yg ditawarkan..kos pengajian ada beza kalau bljr kt kampus induk ng luar kampus
3 Dec 15, 02:57 PM
Farah Imran: g kat postgraduate tu..blh tgk kt situ program master pjj yg ditawarkan..kos pengajian ada beza kalau bljr kt kampus induk ng luar kampus
3 Dec 15, 02:55 PM
Farah Imran: ada bnyk program master pjj kt uum..cuba tgk kt website hea.uum.edu.my
30 Nov 15, 11:42 PM
zai: macam mane nak dapatkam borang manual postgraduate application UUM tu ye selain drpd pegi ambik sndiri kt uum? sebab tgk kat website, bila nak download borang tu tak bole. mohon bantu
26 Nov 15, 09:46 PM
azahan: Ada tak program master pjj di uum? Kalau ada kos apa yg ditawarkan dan berapa kos pengajian?
13 Nov 15, 05:55 PM
Akunurhayda: QIS : intake master untuk UUM 2 kali setahun... intake September dan Februari .. :biggrin:
8 Nov 15, 12:12 AM
qis: intake masters untuk uum berapa kali setahun eh? :aghast:
23 Aug 15, 12:37 AM
khairi: menarik...
23 Aug 15, 12:28 AM
khairi: baru jumpa blog..apapun nice info dia banyak ..huhu kipidapp
17 Aug 15, 02:32 PM
.: alwaysremember20102010
[older messages]