18 Feb 14, 10:27 AM
Hai Blogger: Hello, I come her to support and smile for you :) please support and smile back to me :) thanks..
29 Oct 13, 11:34 AM
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
22 Oct 13, 03:07 PM
org comel: ijal cabuk
4 Oct 13, 03:21 PM
Hana Chaca: Hi, Thank you very much for the sweet :) Moments?.
21 Aug 13, 11:29 PM
nf: blogwalking :)
8 Aug 13, 05:34 AM
chenta: done here! jom ke blog chenta :)
27 Jul 13, 05:42 AM
Ashra: Eh? kalau post tu sedih? mmg clash dgn awek eh? tak semestinya rasa.
26 Jul 13, 12:39 AM
=>: dah clash ke dengan gf? sedih je post.
2 Jul 13, 07:05 AM
neeqa: salam ukhwah :)ingin menjual baju raya tapi tak tahu bagaimana? sila ke blog saya :)
29 Jun 13, 02:47 PM
abg superman: pc utk orang xde budget :)
21 Jun 13, 02:42 AM
namee: Im giving up.
4 Jun 13, 05:42 PM
Ashra: uuu... what's up here???
2 Jun 13, 08:16 PM
david bekam: blog sy lagi best :p gurau je :) jemput la singgah balik ye :D
18 May 13, 12:12 AM
Penbiru.: Pernah dengar lagu istikharah cinta ? Cuba try. Lagu favourite aku sekarang. Lagu lama dah. Aku baru dengar. Hakhak.
7 May 13, 10:33 PM
hikhok: hahaha.. nak bajet kenal aku ah ni? fitnah dosa weh.
5 May 13, 08:38 PM
Ashra: ????
5 May 13, 06:41 AM
.: tapi mulut kau boleh tahan la kan kutuk awek ijall haha babi ah. nak kata dia lawa la tu. hahahaha
5 May 13, 06:39 AM
.: aku macam kenal kau sape hikhok. hahahaha aku sekelas dengan kau okeh ! aku kenal kau.
21 Apr 13, 05:25 PM
hikhok: ini semua poyoooo!
19 Apr 13, 08:59 PM
Ashra: Ah!!! aku tensyen! siapa rabbit? sapa pulak hikhok! argh!!! terasa hot. HAHAHA!!! =D
[older messages]