27 Feb 15, 11:49 AM
Alisya: Dah lama x blogwalking.. Singgah sini kejap :)
10 Dec 14, 04:10 PM
Haifa: Lama x blogwalking..Jom blogwalking
27 Nov 14, 09:50 PM
nicky: syariah dicabar sivil
18 Oct 14, 06:11 PM
Gtrailer: blogwalking session, da lama x wat
18 Apr 14, 04:41 PM
syam: sy dtg nk blogwalk...jom2 sharing
14 Sep 13, 12:11 PM
Gula2: suka sgt maen candy crush...antisosial
9 Sep 13, 10:40 PM
syamStyles: hmm, kerana 20sen itu ...
3 Sep 13, 07:56 PM
Noor: perkara paling BEST dlm hidup adibah
26 Aug 13, 09:02 AM
cashback: tgk codes dpt cashback. hehe
18 Aug 13, 03:12 AM
syamstyles: proton suprima S - preve hatchback dlancarkn
30 Jun 13, 01:57 PM
B cLass: meh meet A class sebenar
23 Jun 13, 09:10 PM
mrhanafi: Blog walking. Tolong jangan lawat link ni balik. Bahaya :)
30 Mar 13, 12:18 PM
Azura Cun: BlogWalking here..
8 Mar 13, 03:45 PM
nyat chin man: dilarang meniaga atau mempromosi blog di chatbox ini. Chatbox ini hanya untuk pelajar 5 gamma sahaja. :8)
17 Feb 13, 08:49 PM
Ain Hawani: Ingin menjadi popular dan tarikan ramai dgn memiliki LIKE fan page yg ramai? Semuanya ada disini..murah,cepat dan berkualiti :D
4 Feb 13, 12:35 PM
ilove you: WOW. Nice Blog !! WAu! video panas ... http://t.co/8fa67pS8:)
8 Jan 13, 06:38 AM
Silver Investment: Lets make money with investing in Silver Commodity u will get 10% Fixed Monthly Dividend!
16 Dec 12, 07:03 AM
Azlina: Promosi2!! Jangan tunggu lagi untuk memiliki LIKE fan page yg banyak spya page anda menjadi tarikan ramai dan popular..Sila lawat disini.. :)
28 Nov 12, 03:10 PM
nyat chin man: budak uitm coti sem pun tak reti nak update blog keeee
22 Nov 12, 09:10 AM
Syuhadah: Nak beli hadiah sweet2 kat pasangan korang x? Jom tgk kat blogshop Syu :)
[older messages]