27 Sep 14, 02:55 PM
niche: blogwalk, to be or not to be
24 May 14, 01:57 PM
Ana: << Malam nie pkul 8 meteor di katakan akan berlaku . Baca sini. Terima kasih tuan tanah :)
28 Oct 13, 10:09 PM
Neolofa: hoho..ting tong ting tong..ade org x ni? :D
18 Sep 13, 05:23 AM
LuX: luxury life, luxury self, jom blogwalk
17 May 13, 03:42 AM
FreeProductTesting: hi, nice blog! wanna trade links? www.FreeProductTesting.com contact us
14 Mar 13, 02:49 PM
Jennfer_Rei: You blog make me want to visit agan! Nice share nice blog... completely cool :)
20 Feb 13, 01:18 PM
Mira: Perhatian kepada pemilik blog.. Anda nak naikkan lagi trafik? jom download ebook strategi trafik sekarang.. yg penting percuma.. http://hos.my/trafik
15 Feb 13, 02:57 PM
Amy Mastura: Jemu dengan LIKE fan page yg xnaik? Usah tunggu lama lagi,sudah tiada masa..Boleh dapatkan LIKE fan page disini dgn kadar yg murah,cepat dan berkualiti..semua org ingin menjadi popular dan tarikan ramai kan? :D
25 Dec 12, 10:26 PM
Abg Ghufran: JomBercuti <-- Banyak Tips bercuti disini. Jom tengok. :D
18 Dec 12, 04:33 AM
Lyn: Nak tahu bagaimana untuk menjana pendapatan sehingga RM38,000 setiap bulan? Klik Disini Sekarang
4 Dec 12, 12:26 PM
amri: Berkunjungan. Sama-sama berkunjung yuk.
29 Nov 12, 11:54 PM
Anisz: Jom dapatkan Penapis Air hebat. Boleh Trade-In. Diskaun pun ada. Cuba tgk dulu.
27 Nov 12, 04:37 AM
Liana Cun: helloo tuan tanah :)..wat ape tu? hehe.. :D
22 Nov 12, 07:55 PM
Ahbi KS: Nak duit free x?
sy ada banyak program yg bg duit free, mudah je, xperlu keluar duit, tp kita terima duit. klik nickname sy.
21 Nov 12, 12:06 PM
Azlina: Promosi2!! Jangan tunggu lagi untuk memiliki LIKE fan page yg banyak spya page anda menjadi tarikan ramai dan popular..Sila lawat disini.. :)
20 Nov 12, 09:57 AM
Mosmoja: Dari satu blog ke blog yg lain, wah bestnye BW. Baru ni jumpa blog yg ni. Cantik blog, nanti sy dtg lagi.
16 Nov 12, 07:10 AM
Azlan: Make Money From Home <-- My Biggest Secret here, take a look..
14 Nov 12, 11:25 AM
Agus: Lawatan gan. Whatsup.. Nice Blog, i like it..
14 Nov 12, 05:00 AM
Arie: Lawatan rutin disini. Nice blog dude, i like2.. Lets BW.
10 Nov 12, 07:45 AM
Ayu Raudah: haii..ziarah ke sini..jemputan untuk singgah ke site sy dialu-alukan :P
[older messages]