28 Oct 20, 08:50 PM
andre: Hey Ben
3 Apr 15, 04:41 AM
Yllix Media: Jom buat duit.Income lumayan Blogger dengan iklan Yllix Media.http://goo.gl/VvvvU2
5 Oct 13, 08:18 PM
promosi: jemput beriklan di website kami. kami sangat alu2kan iklan anda utk memeriahkan lagi web kami..tq
1 Oct 13, 02:15 PM
softwarepower: software utk cari mobile dan email...power oo software ini.
29 Sep 13, 07:13 PM
softwarepower: software utk cari mobile dan email...power oo software ini.
25 Sep 13, 01:02 PM
lulurbodyscrub: ingin memutihkan celah ketiak dan kangkang anda ? mari cuba produk lulur kami..
24 Sep 13, 09:55 PM
lulurbodyscrub: ingin memutihkan celah ketiak
8 Jul 13, 12:07 AM
Abg Superman: Rahsia Abang Tahan Lama!!! ---> http://kliksini.in/smp2u
26 Jun 13, 10:24 PM
putera izman: salam sy tgh cari geng untuk exchange bloglist kalau sudi singgah lah iyer :)
21 Jun 13, 10:31 PM
putera izman: blog awk best datang sini iyer kalau sudi follow lah sekali
18 May 12, 11:50 PM
adam: salam ziarah tuan rumah :)
29 Nov 11, 09:30 PM
dadyG: Menarik post u ni :) Tapi kenala promote banyak2 biar org tau. Klo tak syok sendiri je la nanti :)
25 Nov 11, 06:02 PM
Ying Xuan: yo~
17 Nov 11, 08:11 AM
Haical: I think you copy this content from my website :(
1 Nov 11, 01:35 PM
Ducati2011: Org nk blog dia nak blog.Tapi hampas!
28 Oct 11, 04:03 PM
Rafi: Very informative :) Feel free ti visit mine..
14 Feb 11, 05:15 PM
Karen90: happy drop by =)
20 May 10, 03:46 AM
Ben: the lack of a fun life of course lolol there's just nothing to post.. *yawn*
19 May 10, 07:48 PM
SkewerS: wats up with the lack of new posts :D
19 May 10, 05:26 AM
joyce: just saw ur link in a sudden..think of u and started to miss u..superb long i din text with u anymore..miss u lots!! ^^
[older messages]