21 Apr 17, 11:56 AM
Azim: Apa nombor telefon terbaru Teratak Nalys? Saya nak buat tempahan
7 May 16, 11:58 AM
?: Brp harga naik kuda? Budak2 bleh naik ke umur 4-8 thn
27 Nov 14, 01:12 AM
nicky: iPad Air 2 launched
28 Sep 14, 11:12 AM
su: bleh x bgtau pakej student?
22 Mar 14, 02:16 AM
syam: sy dtg nk blogwalk...jom2 sharing
10 Sep 13, 01:09 AM
katOkhijoo Tshirt: kunjung balas.
30 Jun 13, 02:41 AM
abg superman: gambar yang memudahkan kehidupan harian korang :)
15 Jun 13, 02:52 PM
aina fatini: yay 28 ni saya ada kem kat sini sekolah yg wat
29 May 13, 06:41 PM
zaf: brape hrga naik kuda tuh
29 May 13, 06:41 PM
zaf: brape hrga naik kuda tu
29 May 13, 06:40 PM
zaf: brape hrga untuk naik kuda
22 May 13, 05:04 PM
nana: boleh tak kalau ada student ipta,lbh kurang 40 orang yang ingin membuat event 1 hari utk hari keluarga
15 May 13, 12:17 AM
abang gadget: mari singgah abg jual powerbank murah2 ni :)
17 Mar 13, 04:54 AM
Anita: Hi, you have nice website, you can get more visitor to your website, click here....
20 Feb 13, 03:48 PM
Fatimah: saya dah prnh pegi da...best nyer!!!!!!!!!!!!!!!!
20 Feb 13, 12:21 PM
Ellysha25: visit me back
20 Feb 13, 02:04 AM
Duda_Muda: kunjungan balas.
5 Feb 13, 09:56 PM
Yana: Kalau nak diskaun 5% shopping kat lavender online, gunakan coupon number ni: L2UV32013
1 Feb 13, 07:34 AM
Ku Izan Norini Ku Salim: berikan harga bayaran untuk pelajar uitm atau hari keluarga
16 Jan 13, 04:14 PM
epol rider: hai tuan blog :D Jom layan video-video menarik dari saya untuk hiburan anda semua :D
[older messages]