21 Nov 14, 09:59 PM
LuX: luxury life, luxury self, jom blogwalk
21 Nov 14, 09:01 PM
Gameidiot: portal game easy baru
5 Jun 14, 08:37 PM
Khairy: Cantik site ! Jemput ke site saya sebentar. .
14 Apr 14, 09:14 AM
syam: sy dtg nk blogwalk...jom2 sharing
5 Nov 13, 09:34 AM
Gtrailer: blogwalking session, da lama x wat
16 Oct 13, 05:10 AM
FB Ads: $$$ FB Ads $$$
28 Sep 13, 05:17 AM
Miss Jenny: Hi, I like your blog,.. :) I follow..
27 Jun 13, 07:49 AM
aina: hazim . aina harap hazim berada di golongan orang-2 yang beriman :')
18 Jun 13, 04:33 PM
Maria Lee: Hi, Your Blog is Beautiful iw ish i will have blog like you.. :)
7 May 13, 01:20 AM
Trends: Good day, :) great website as mine, have time to visit mine? we can exchange
20 Apr 13, 01:39 AM
CCTV: ASSALAMUALAIKUM , hazim . waa . sweet sangad dgn _____ dye . moga happy selalu :)
20 Apr 13, 01:38 AM
saya: Heyy , nice blogg . moga berbahgia bersama SI DIA .
1 Apr 13, 01:51 AM
CR 7: Smile :) her and visit my blogs, thank you for time
28 Dec 12, 07:27 AM
Hazim: kalau setakat nak buat hubungan aku dengan ainnur huru hara , itu pohkehmak kau . Kitaorang takkan putus sebab haters menyalak takda muka macam kau
28 Dec 12, 07:27 AM
Hazim: eh babun , kenapa kau perlu datang balik sial ? aku tak jemput kau datang sini pun lah
27 Dec 12, 11:36 PM
Ainnur Athirah: Alololo~ Sweetnya video tu.. Trimas ya dear, Hazim :**
27 Dec 12, 11:34 PM
Hazim.: Please jngn gadoh kat sini key? --'
27 Dec 12, 11:32 PM
Alisa.: You sapa nak jadi I? -____- Aku sayang dia lahhh
27 Dec 12, 11:29 PM
Alisa Muhadzia: Saya tahu siapa diri saya, kau dah rampas Hazim dari aku .. Bab* ! Dah dah la tu nak rampas dia pon weyhhh dah la aku masih dendam ngn korang harap faham. Terima la balasan nya nanti :)
27 Dec 12, 11:25 PM
Klon Ainnur :3: Hi Hazim, saya klon Ainnur :3 Jgn mara aaaa ? Hehe Just memain je saya _ _ _ _ _ _
[older messages]