26 May 17, 07:44 AM
Ajanuddin: 013 607 4606. Contact no ni boleh?
19 May 17, 01:58 AM
Ecah: Ajanuddin, bleh x sye dptkan email or medium lain yg bleh sye contact awk?? Sye nk tanye something tp sye rase x sesuai tnye sini.
7 May 17, 11:50 PM
khai: mcm mne nk hubungi keluarga esya ye..
28 Apr 17, 02:57 AM
Ajanuddin: N arwah memang baik orangnya, suka tanak susahkan orang lain, selalu utamakan orang lain n always try buat orang lain happy.
28 Apr 17, 02:52 AM
Ajanuddin: Tak. Arwah kawan baik sy
26 Apr 17, 11:20 AM
Ecah: Oic... Betol la.. Pagoh ke muar ntah kmpung k.esya.. Sdr Ajanuddin ni sedara rapat k.esya ke?
16 Apr 17, 03:01 PM
Ajanuddin: Seingat sy, johor tu kampung arwah. Tak ingat sama ada mama atau abi. Arwah tinggal di rawang rasanya
10 Apr 17, 07:19 PM
Fikri: Allah, rajin jgk berblog walking kt sini dlu. Semoge arwah n keluarge dtmpatkn org2 yg soleh. Rse mcm nk kenal arwah mcmne. Arwah tu orgnye mcm mne?
2 Apr 17, 08:50 PM
Ecah: Rumah spe kat johor? Bukan ke arwah k.esya tinggal area selangor??
29 Mar 17, 09:15 AM
Ajanuddin: Dikebumikan skali dengan mama dan abi beliau ke?
5 Mar 17, 09:21 PM
Hakim: Zul: ya mama dan abi pun dah meninggal. Rahimahumulllah. Kalau tak silap sy maklumat yg kakak dia bagi dulu 11.12.2016. Beliau dikebumikan di johor.
2 Feb 17, 06:07 PM
Ajanuddin: Since farisha dah takde, boleh tak admin lain buat some adjustment macam delete gamba2 yang tak tutup aurat, sy perasan ada gamba artis korea yang pompuan. Takut dosanya sampai ke farisha
25 Oct 16, 04:04 PM
Ecah: Yeke..? Tau x k.esya dikebumikan kat mana?
2 Oct 16, 04:36 PM
zul: sedih nyee.. 😔 mak ayah dia pun xde jgk ke hakim? bape hari bulan dia meninggal?
2 Oct 16, 02:01 PM
Hakim: Sy mintak maaf. Sy jugak sekarang sudah terputus hubungan dgn fb beliau. Last kakak beliau ada msj sy guna nombor tepon kemudian dah tak dapat dihubungi lagi.
28 Sep 16, 09:05 PM
Ecah: Ye..mcmne sye nk contact ahli kluarge dy?
28 Sep 16, 09:04 PM
Ecah: Innalillah.. Patut la lme x dgr kabar k.esya..
28 Sep 16, 04:16 AM
khai: alfatihah... hakimm.. apa nama fb QA? mcm mne sy nk contact ahli keluarga dia ye..
4 Jul 16, 10:59 AM
Hakim: Dan bacakan fatihah buat ibu ayah kita terutama dan kemudian kepada mereka.
4 Jul 16, 10:59 AM
Hakim: Tak lama lepas tu abi nya jugak dijemput Allah kembali menghadapNya. Kita doakan mereka diampuni dirahmati dan termasuk dlm golongn yg Allah redha. Juga doa ini atas diri kita.
[older messages]