22 Nov 14, 01:50 PM
Gameidiot: portal game easy baru
7 Jun 14, 12:46 AM
Ayie: Assalamualaikum, great site. .Minta jasa baik ke blog saya sebentar. Terima kasih
29 Jan 14, 01:04 AM
LuX: luxury life, luxury self, jom blogwalk
6 Aug 13, 05:57 AM
amanda: hii :) welcome to my vlog :) hope can follow and give idea what video u like :D
26 May 13, 06:14 AM
abang gadget: mari singgah blog abg plak :)
18 Mar 13, 02:15 AM
doctor tiarra: treatment of anorexia nervosa :)
26 Feb 13, 07:58 PM
Amira: Pernah tak dengan orang kata trafik = $$$ ? , xtahu macam mana nak dapatkan trafik yang banyak dan boleh buat $$$,[url=http://bit.ly/trafikpower] klik sini
17 Jan 13, 02:56 AM
NamesHub.net: FREE 8 Add-Ons with every Domain Name! http://nameshub.net/
31 Dec 12, 12:48 PM
Abg Ghufran: JomBercuti <-- Banyak Tips bercuti disini. Jom tengok. :D
21 Dec 12, 01:40 AM
Lyn: Nak tahu bagaimana untuk menjana pendapatan sehingga RM38,000 setiap bulan? Klik Disini Sekarang
3 Dec 12, 10:37 AM
Mizi: Boringnya hari ni. BerBW la kejap. Jom BW dgn sy. :)
30 Nov 12, 04:10 PM
Faisal: Inginkan penapis air yg berciri-ciri air zam-zam? Jom lihat di web sy. Ada diskaun untuk anda semua.
24 Nov 12, 03:10 AM
Ahbi KS: Nak duit free x?
sy ada banyak program yg bg duit free, mudah je, xperlu keluar duit, tp kita terima duit. klik nickname sy.
23 Nov 12, 10:49 AM
Anita: Great info, you may look at my website, we have great solution to improve your website.
20 Nov 12, 03:59 PM
Mosmoja: Dari satu blog ke blog yg lain, wah bestnye BW. Baru ni jumpa blog yg ni. Cantik blog, nanti sy dtg lagi.
14 Nov 12, 02:54 PM
Anie: Kunjungan Balas!! Yea, best dapat blogwalking. Bertambah trafik kita sesama blogger. Jom BW.
13 Nov 12, 02:01 PM
Agus: Lawatan gan. Whatsup.. Nice Blog, i like it..
10 Nov 12, 06:57 AM
Fatin Nabihah: saya jln2 tetiba jumpe site ni..best2..jemput singgah ye :)
8 Nov 12, 04:49 AM
Eija: thanks sebab lawat blog ieja.. Nanti lawat la lagi.
6 Nov 12, 10:38 AM
Perfumes Murah: Buy 2 Free 1 Promotion , Dapatkan perfume pilihan anda sekarang dengan harga yang cukup rendah.
[older messages]