29 Oct 13, 03:16 AM
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
6 Oct 13, 08:09 PM
promosi: jemput beriklan secara percuma di webkami. kami sedang giat mempromosi web kami dan iklan anda pasti mendapat ramai pengunjung..tq.
5 Oct 13, 07:13 PM
promosi: jemput beriklan di website kami. kami sangat alu2kan iklan anda utk memeriahkan lagi web kami..tq
2 Oct 13, 06:39 PM
Rosmawati: Rahsia Isteri Sayang Abang Tahan Lama ----> http://ll.my/isterisayang
30 Sep 13, 10:17 PM
mudahnyer: anda nak iklan anda hebat macam lazada ? cuba produk kami.
26 Sep 13, 03:36 PM
lulurbodyscrub: ingin memutihkan celah ketiak dan kangkang anda ? mari cuba produk lulur kami..
5 Sep 13, 09:30 AM
muhafis: nak kempiskan perut buncit seawal 3 minggu?? ---> http://kliksini.in/stpm
3 Sep 13, 11:54 PM
muhafis: nak kempiskan perut buncit seawal 3 minggu?? ---> http://kliksini.in/stpm
5 Aug 13, 10:47 AM
kriza: Kriza Lebaran Collection is On Sale!Jemputla datang!
11 Jul 13, 11:46 PM
Abg Superman: Hanya Sapu Untuk Tahan Lebih Lama!! ---> http://kliksini.in/smp2u
2 Jul 13, 04:36 AM
neeqa: salam ukhwah :)ingin menjual baju raya tapi tak tahu bagaimana? sila ke blog saya :)
1 Jul 13, 10:44 PM
Syazila: (Lelaki: Besar Panjang Kuat Wangi) & (Wanita: Cantik Putih Gebu Mantap Wangi)
29 Jun 13, 11:11 AM
abg superman: jemput la follow ke blog baru saya :) blog lama kena delete :( terima kasih support :D
8 Jun 13, 11:14 AM
putera izman: blog yg menarik jemput singgah iyer :)
31 May 13, 03:54 PM
simplyads: mantap sehh portal iklan ni..tak jumpa lagi aku cmni ! semua ada complete beb
22 May 13, 11:41 AM
tfsv3: TRANSAKSI RM10 TRILLION SEHARI.. 1% UNTUK ANDA. - HABIS SEMUA HAMBA ALLAH INI DEDAHKAN!!!
19 May 13, 08:01 PM
Product Samples: hii, nice blog! wanna trade links? www.FreeProductTesting.com email us
17 Apr 13, 02:07 PM
abang gadget: mari singgah abg jual powerbank murah2 ni :)
11 Sep 12, 04:24 PM
ct cheery: hi,cheery singgah sini
29 May 12, 03:35 PM
Designer: Minat Design? Nak tips? jom like page nie .. :-)
[older messages]