17 Feb 16, 12:16 PM
selaput dara buatan: selaput dara buatan
26 Feb 15, 12:34 PM
jual gasa: jual gasa murah online
15 Oct 14, 02:12 AM
Gameidiot: portal game easy baru
2 Oct 14, 12:27 AM
Nemukabar.com: Saat disidang, pelaku pembakar rumah Umi Pipik malah muntah darah.
12 Sep 14, 02:27 AM
Gtrailer: blogwalking session, da lama x wat
7 Aug 14, 02:03 AM
niche: blogwalk, to be or not to be
20 Mar 14, 08:20 PM
Sofia: Hai, saya suka blog. Cantik sangat, Jom singgah blog saya.
23 Jan 14, 08:53 AM
M1SC: Jangan lupa like us untuk promosi yang terbaik || Mudah - hanya like di Facebook XD
13 Jan 14, 11:25 PM
nicksyam: jalan2 cari trafik. hehe
29 Dec 13, 09:22 AM
Long Haffiz Long Hassan: Follow me kalo sudi - Listkan me as your blog toplist || Kisah Perantau di Bumi London! :)
5 Nov 13, 05:13 PM
suraya: OMG! is it proof that aliens exists??
19 Oct 13, 12:32 AM
TiruFB: Saya tiru web fb..jemput le tengok jadi ke tidak..sy juga sediakan ruang utk beriklan secara percuma..pasti dapat perhatian sbb saya sedang giat mempromosi web ni secara besar2an.
4 Oct 13, 11:06 AM
Hana Chaca: Nice blog right here.. :) Additionally your site lots up very fast!.
13 Sep 13, 09:44 AM
Situs Penipu: Blogwalking kawan, Ini adalah situs penipu yang mengadakan Kontes Seo. Mari Dibantu gan biar kapok tuh situs.
14 Aug 13, 01:34 PM
haniszalikha: Baru tau ada hotel ais kat dunia nie. Camtu tak payahlah pasang aircond
6 Aug 13, 07:55 PM
Kongsi Resepi: Salam singgah.. jom singgah blog sy tgk resepi yang sedap2.. jemput singgah yerr.. ~~ :D
4 Aug 13, 11:51 PM
Kongsi Resepi: Salam singgah.. jom jenguk jap blog resepi saya.. kalau ada resepi nk share boleh la share kt blog saya.. :)
6 Jul 13, 02:42 AM
otomotif: Salam singgah blogwalking
4 Jul 13, 09:40 PM
Volks: nak bli VW, nah rebate
2 Jul 13, 04:26 AM
neeqa: salam ukhwah :)ingin menjual baju raya tapi tak tahu bagaimana? sila ke blog saya :)
[older messages]