[mesej lama]
17 Feb 15, 04:23
merbok kampung: salam singgah
17 Feb 15, 04:24
merbok kampung: salam singgah
1 Mac 15, 11:50
terkukur rasah: tak pa lah janji dapat kawan
3 Apr 15, 04:27
Yllix Media: Jom buat duit.Income lumayan Blogger dengan iklan Yllix Media.http://goo.gl/VvvvU2
3 Mei 15, 05:07
Princess Elsa: Hi there..Blogwalking here. Visit my blog http://bit.ly/1ePVw4n
24 Mei 15, 09:55
sepat ronggeng: salam semua geng2 pwstm
15 Jun 15, 10:50
amir ani: lama x tapau ni....... enstek dh x ada bh.. kikiki
15 Jun 15, 10:51
amir ani: long kedah, bila nk buat game kat enstek pulak..kikkkkki
22 Sep 15, 02:57
feez: tq along ..bnyak sngat ilmu sya dpt dari blog long ni .alhamdulillah semua ilmu yg sya dpt ni .
9 Nov 15, 02:39
cepoi...: assalamualaikum semua.alhamdulillah,ujn di bumi besaut...
27 Apr 16, 02:06
yie: ada nk jual nie terkukur tungkat cangul dan sekor lgi gukur gagap. .sekor 300ratus kelate mri ma!!
23 Ogos 16, 12:51
lim: nak beli catok ukir boleh bg contact no x
23 Ogos 16, 01:04
lim: catok dari langkawi..saya ingin dapatkan no telefonnya
7 Mac 17, 03:32
longkedah: boleh cuba tanya kan rakan2 dilangkawi
7 Mac 17, 03:33
longkedah: 0128980730 mizan langkawi
7 Mac 17, 03:33
LK / PWSTM: mr lim..tu ada number phone mizan langkawi untuk peertanyaaan berkenaan cetok
8 Mac 17, 01:38
LK/PWSTM: bole ke fb pwstm
8 Mac 17, 01:38
LK/PWSTM: https://www.facebook.com/groups/PWSTM/?ref=bookmarks
9 Sep 17, 11:35
Areyat: Kenapa ya kepala terkukur saya tunduk ke arah badannya? Macam patah tengkuk pula sy lihat.
18 Sep 17, 11:22
Land: Active lg ka