9 Dec 14, 08:53 PM
Raidah: Jalan-jalan sini timba ilmu jap
29 Oct 13, 07:11 AM
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
29 Sep 13, 04:44 PM
mudahnyer: anda nak iklan anda hebat macam lazada ? cuba produk kami.
28 Sep 13, 10:37 AM
mudahnyer: anda nak iklan anda hebat macam lazada ? cuba produk kami.
24 Sep 13, 08:40 AM
Tshirt kanak-kanak: besh lah~! :)
9 Sep 13, 08:29 AM
Cop Tshirt: salam ziarah..
9 Jun 13, 02:56 PM
miss tiarra: visit here :) keep checking for my new information :)
26 May 13, 07:28 AM
abang gadget: mari singgah blog abg plak :)
26 Feb 13, 09:03 AM
Pn Sakinah: Singgah sini ambil angin :) sudi2 la jenguk blog saya ye :)
22 Feb 13, 02:12 AM
one_cylinder: cantik blog
21 Feb 13, 12:01 AM
cayang_ker: lorÂ… gitu plak
19 Feb 13, 03:21 PM
desparadoKL: nice info.
18 Feb 13, 07:23 AM
Rezaa: nak bookmark la page ni!
4 Feb 13, 08:49 AM
Mama Lina: skang ni kalau beli produk facial ngan skincare kat lavender online leh dapat 5% diskaun. guna coupon 'L2UV32013'.
5 Jan 13, 11:19 AM
JualanMurahDotCom: Jual beli dan iklan secara percuma. Dapatkan kredit berjumlah RM99 jika daftar pada bulan ini!
28 Dec 12, 05:16 AM
miss sofia: nice blog ;) singgah ke blog saya! :-)
16 Dec 12, 01:35 AM
Miracle EX: Year End Sales!! Nikmati potongan harga untuk semua produk Miracle EX dari 10 Dec hingga 10 Jan 2013
5 Dec 12, 09:20 AM
Kereta Sewa: Jika anda merupakan pemilik kenderaan yg sedang mencari penyewa untuk kereta atau kenderaan anda, sini tempat yg sesuai utk meletakkan iklan kereta sewa anda.
1 Dec 12, 10:55 PM
mr herman: vroom2 nak naik kereta saya tak? :)
29 Nov 12, 07:18 AM
Keyboard Daddy: ;p~
[older messages]