29 Oct 13, 12:56 AM
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
30 Sep 13, 10:16 AM
mudahnyer: anda nak iklan anda hebat macam lazada ? cuba produk kami.
29 Sep 13, 07:28 PM
mudahnyer: anda nak iklan anda hebat macam lazada ? cuba produk kami.
28 Sep 13, 10:06 AM
mudahnyer: anda nak iklan anda hebat macam lazada ? cuba produk kami.
23 Sep 13, 11:25 AM
Salina: (Lelaki Kuat VS Wanita Cantik?) ---> http://ll.my/kedaix
29 Jul 13, 08:35 PM
kriza: Kriza Lebaran Collection is On Sale!Jemputla datang!
25 Jul 13, 12:54 AM
Abg Superman: Abang Hanya Sapu Tisu Magik Untuk Tahan Lama ---> http://kliksini.in/smp2u
7 Jul 13, 11:32 AM
putera izman: kunjungan kali ke 3 untuk jemput join segmen baru saya :)
2 Jul 13, 01:08 AM
neeqa: salam ukhwah :)ingin menjual baju raya tapi tak tahu bagaimana? sila ke blog saya :)
29 Jun 13, 07:05 AM
abg superman: siankan pengantin laki ni :(
8 Jun 13, 04:28 AM
Album Downloads: sup! lets exchange links? www.AlbumFiend.com msg us
23 May 13, 03:54 PM
Dr Mus: TRANSAKSI RM10 TRILLION SEHARI.. 1% UNTUK ANDA. - HABIS SEMUA HAMBA ALLAH INI DEDAHKAN!!!
12 May 13, 07:21 AM
abang gadget: mari singgah abg jual powerbank murah2 ni :)
21 Jan 11, 12:49 PM
litechoco87 (sya): do follow my belog oso yah.. tq!
4 Jul 10, 12:34 PM
mieman: belalang ni sape pulok?..nak jugak kenal... :lol:
28 May 10, 02:16 AM
belalang: bllg singgah kt sinie... :)
28 May 10, 02:16 AM
belalang: bllg singgah kt sinie... :)
25 Apr 10, 12:41 PM
mieman: aj: macam mana oleh sesat ni? anyway alang2 dah sampai sini selamat datang yer...btw boleh perkenalkan diri tak..... :)
17 Apr 10, 03:25 AM
aj: tolong tolong help help saya sesat ni , sesiape boleh bantu saya ...
19 Feb 10, 03:13 PM
achikkechik: waaaa blog trvel nice3x
[older messages]