6 Jun 13, 04:59
sheina: haii tuan blog :) sheina datang ke sini:) jemput singgah:)
12 Mei 13, 02:44
abang gadget: mari singgah abg jual powerbank murah2 ni :)
20 Apr 13, 09:07
hikmahherba: minyak lintah tembakul doa ( rahsia besar dan panjang zakar dengan urutan)
31 Okt 12, 05:38
najwad: Salam Perkenalan. :-)
6 Sep 12, 06:26
pn jannah: online je xde kerja lain ke?
17 Ogos 12, 01:52
Ainun: Hehe persaingan sengit lagu raya proton nie :-)
4 Ogos 12, 08:10
Ani: Hai, terlalu sekejap kat blog awak. Jom lalu lak ke blog saya :-)
19 Jun 12, 09:22
jennifer: hye :) visit your blog and have a nice day :D
17 Jun 12, 09:59
Semerbak Dropship: Agen Dropship Tanpa Modal Diperlukan :)
27 Mac 12, 12:22
nazrul: singgah sini :)sudi2 lwt kembali ye :)
20 Mei 10, 11:39
aizams: BUSINESS PARTNER FOR My Polo clothes by trading, networking and online required. Tel/ sms: 012-3121587
20 Mei 10, 11:39
aizams: BUSINESS PARTNER FOR My Polo clothes by trading, networking and online required. Tel/ sms: 012-3121587
20 Mei 10, 11:39
aizams: BUSINESS PARTNER FOR My Polo clothes by trading, networking and online required. Tel/ sms: 012-3121587
5 Mac 10, 05:46
mozra: SLM. JOM KE BLOG SY..ADA TDG2 BARU DA MSK, SCALLOP, TIARA,MANHANI & BYK LG, JOM VSIT
17 Jan 10, 09:45
mypreloveditems: ladies..come n visit my blog..!
12 Dis 09, 05:04
yasmin: sory muslimah.. lama saya tak update.. kalau nak order, insyaAllah saya boleh pos ke brunei.. apa2 email me k..
9 Dis 09, 08:05
muslimah: kalau kt brunei,cemamne nk beli ye?
30 Okt 09, 11:43
yasmin: guest, batu tu bukan swaroski.. tp cantik.. kalau nak swaroski pun boleh, tp bukanlah harga itu.. :)
30 Okt 09, 11:43
yasmin: ija, tq..
30 Okt 09, 02:11
guest: bling2 tu dari batu swarvoski ke? tq
[mesej lama]