19 Oct 12, 10:40 AM
naddy: hi ...blog walking ...elken is the best btw..:)
12 Oct 12, 12:38 PM
amira: Jom guna app ini untuk uji kesihatan anda :-)
12 Oct 12, 10:19 AM
Portal Iklan Percuma: Lebih user friendly, SEO friendly url, FB integration n pelbagai lagi. Promote produk dan bisnes anda disini sekarang!
10 Oct 12, 09:37 AM
An-Nur: Kalau takleh bantu dengan wang ringgit, dengan doa pun jadilah...
18 Sep 12, 09:05 AM
Iklan Kereta Sewa: Ada kereta untuk disewakan? Boleh iklankan secara percuma di web kami
16 Sep 12, 08:55 AM
Fyfy: Izinkan saya copy content boleh? thanks.
15 Sep 12, 12:42 PM
Portal Rumah Sewa: Masih tercari-cari rumah sewa yang berdekatan dengan tempat kerja anda?
14 Sep 12, 08:41 AM
Car Rental: Letakkan iklan kereta sewa anda di portal kami. Free jer.
13 Sep 12, 11:53 PM
abel: perggg artis awal ashaari tengah berlawan dengan bini dia scha la.. jom tengok :-)
13 Sep 12, 08:46 AM
Promote Free: Kalau ada benda nak promote secara online, bolehlah cuba di web portal kami. free je.
12 Sep 12, 12:12 PM
Eddie: Ingin mencari sistem penapis air terbaik untuk rumah anda? RxWater ada sijil halal jakim dan telah 2 kali berturut2 menang anugerah Malaysia Best Design. Sistem terapi air beaura pertama di malaysia
10 Sep 12, 12:32 PM
Penapis Air Halal: Tengah buat servey sistem penapis air mana satu yang terbaik untuk rumah anda?
9 Sep 12, 07:27 PM
Free Ads: Maaf, just nak share info pada yang nak promote secara online boleh try cuba di portal baru kami.
6 Sep 12, 04:20 AM
maisarah: ni belaja ke keje lagi ha?
18 Aug 12, 08:51 AM
ayu: jom kongsikan pengalaman kereta anda :-)
17 Aug 12, 12:24 AM
Aini: Hehe sapa sangka proton ley kuarkan lagu raya
4 Aug 12, 06:52 AM
Abby: Hai, saya dah layari blog awak, jom visit blog saya :-)
20 Jun 12, 08:42 PM
jennifer: hye :) visit your blog and have a nice day :D
16 Jun 12, 08:21 PM
Semerbak Dropship: Agen Dropship Tanpa Modal Diperlukan :)
29 May 12, 01:02 PM
Grafik: Suka photoshop? jom like page nie
[older messages]