7 Mar 15, 02:55 PM
hyraa: thx sebab upload gmbr silat kami
7 Mar 15, 02:54 PM
hyraa: salam dari perguruan seni silat gayong singapore..
1 Mar 15, 11:46 AM
Diandra: Jalan-jalan Blog Awak :)
21 Jun 14, 05:02 AM
titian: salam kenal semua ;)
18 Apr 14, 09:22 AM
Dr Malek: A'salam. Kami UniKL nak join mana2 kejohanan silat 2014. Mohon bantuan kejohanan terdekat. TK
17 Oct 13, 12:58 AM
spa: salam kenal semua :)
10 Apr 13, 10:44 AM
Situ Nurhaliza: Ya lah. Kat kata pening, tak gi lah. Tapi site bagus.
2 Apr 13, 08:32 AM
Lisa Suri: Tapi kan dia dah pusing-pusing tak jumpa. Jadi bagus lagh site ni.
11 Feb 13, 07:01 AM
donlot: salam kenal ;)
12 Nov 12, 12:19 PM
Lia: Jom baca entri terbaru saya.. tips puaskan isteri di ranjang.. memang panas.. KILK DISINI
24 Jul 12, 05:19 PM
online: Muka dan banyak jerawat dan parut.. cuba sabun ni http://onlinestokis.com/sabun-eumora
5 Jul 12, 09:57 PM
OpenboxMalaysia: nak tgk Astr0 Full Channel tanpa langgan Astr0?? Ada Astr0 First lagi :)
5 Jul 12, 08:26 PM
lelaki kacak: jom ikut saya karok :D
18 May 12, 10:34 PM
rosfariza: hye awak..bucuknye :p jemput dtg blog saya :)
18 May 12, 09:09 PM
anis nabila: hye tuan tanah :) sport check jap kat sini :D
24 Apr 12, 01:27 AM
radwan: kpd persatuan yg berminat menyertai acara ni sila hubungi saya di email bigschoolevent@gmail.com utk maklumat lanjut. terima kasih
24 Apr 12, 01:26 AM
radwan: salam 1 m'sia, nak memaklumkan kpd semua persatuan silat dan seni bela diri. Kami akan menganjurkan perhimpunan pengamal seni bela diri 1 m'sia pada penghujung bulan mei di kl.
25 Mar 12, 10:33 AM
IMAN: Anda menysukan simanja? Susu merudum, badan selalu letih, stress ditempat kerja, simanja tidak kenyang. jom dptkan supplement terbaik :)
6 Feb 12, 08:38 AM
ivory: gayong bOleh !!
10 Dec 11, 06:16 PM
shafizah: lawat
[older messages]