5 Jul 14, 09:45 AM
aleyza: ada sesiapa nak sembang dgan saya
5 Jul 14, 09:43 AM
nik nur: abang gadjet sape ni....
5 Jul 14, 09:40 AM
aleyza: hai..ini aq aleyza dri kelantan
5 Jul 14, 09:38 AM
aleyza: jangan bergadoh
6 Jun 14, 01:17 AM
deva: kalo ada org yg baca ini.tolong balas.o.k.sampai ketemu lagi di blog ini.da.
6 Jun 14, 01:14 AM
deva: hai semua.aku dari indonesia.aku boleh berkenalan gak?aku seorang artis.aku eggak tau kalo aku buka ini.
9 May 14, 01:57 AM
nik nur: kerana aku tanya korang tak layan aku dan semua belagak sonbong
9 May 14, 01:56 AM
nik nur: aku dah tan nak layan egnkau semua
9 May 14, 01:55 AM
nik nur: semua ini poyo dan belagak
9 May 14, 01:53 AM
nik nur: eh yed 44 jangan nak belagak sangat ye
9 May 14, 01:52 AM
nik nur: kkita nak pergi rumah aina shahrina lah
9 May 14, 01:48 AM
nik nur: tak apa lah?
9 May 14, 01:47 AM
nik nur: kita nak pergi rumah kelly boleh ke tak ?
9 May 14, 01:46 AM
nik nur: gila ke
29 Jun 13, 08:03 AM
abg superman: kalau line x clear wat macam ni ok :)
8 Jun 13, 03:23 AM
KMPOWER: JGN TENGOK http://kmpower.lot.my/
25 May 13, 04:37 AM
abang gadget: mari singgah blog abg plak :)
8 May 13, 06:47 AM
yed44: i miss sk kebakat year 2011..
17 Apr 13, 02:17 AM
aina shahrina: kita dapat bunuh banyak nyamuk kat rumah kite :)
26 Mar 13, 08:44 AM
Kelly: Bing...bingg..bingg..blog walking here,please hit me back.. :)
[older messages]