28 Okt 13, 08:21
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
21 Okt 13, 06:01
fbclone: jadi tak aku klonkan fb? mai le tgk! register utk test drive ye!
29 Jun 13, 01:48
abg superman: jemput la follow ke blog baru saya :) blog lama kena delete :( terima kasih support :D
11 Jun 13, 03:45
Download Free Albums: yo! lets exchange links? www.AlbumFiend.com msg us
9 Mei 13, 12:40
abang gadget: mari singgah abg jual powerbank murah2 ni :)
24 Jan 13, 12:03
afiq: jemput layari blog saya: abuumaamah.blogspot.com
13 Nov 12, 03:28
nabihah: minum teh kat sini jap ye :D
6 Sep 12, 04:10
pn nana: awk ada keje x?
10 Jul 12, 07:22
Mira: jom ikut mira shopping :)
9 Jul 12, 06:40
Sheila: kita nak kongsi nk bagi unlimited bband nie :D
27 Mei 12, 05:03
nazrul: singgah sini :) minum kopi jap :)
27 Mei 12, 03:22
putra: putra datang sini jangan lupa singgah blog putra plak :D
5 Jul 11, 07:43
iffa: hahaha.sahak dh xupdate blog ni!die sebok dgn blog die n zaujah!ces ces ces.sahak,kene ootong gaji neh!!
10 Nov 10, 07:09
Nur Fannun: dtg sini jom baca kish IFF
10 Nov 10, 07:08
Nur Fannun: dtg sini jom baca kish IFF
31 Okt 10, 08:22
bie: http://www.bie-asfirstfacialcleanser.blogspot.com/
19 Okt 10, 02:34
Ishak Zaini: Haida, welcome to our blog, sama-sama memeriahkannya i.Allah.. kalau ada nak catat sesuatu, boleh email saya..
19 Okt 10, 02:32
Ishak Zaini: shudah, slmt mengajar sambil berbisnes.. hehe.. kalau nak masuk iklan kat sini, boleh kasitahu aku.. tolong bisnes kengkawan..
19 Okt 10, 02:29
Ishak Zaini: zai, salam ziarah, Jazakillah atas doanya.. :)
13 Okt 10, 06:56
Haida: bila nak wat catatan terbaru?
[mesej lama]