1 Mar 15, 01:01 AM
Diandra: Jalan-jalan Blog Awak :)
11 Jan 15, 07:33 PM
Alisya: Dah lame x BW..jngan lupe singgah ye :)
10 Sep 13, 12:22 AM
Tempah Tshirt: i like~!
2 Jul 13, 06:36 AM
neeqa: salam ukhwah :)ingin menjual baju raya tapi tak tahu bagaimana? sila ke blog saya :)
29 Jun 13, 01:57 PM
abg superman: gambar yang memudahkan kehidupan harian korang :)
22 Feb 13, 02:26 PM
Duda_Muda: kunjungan balas.
21 Feb 13, 07:03 PM
PuTeRiAriEsYa: 'like'!
18 Feb 13, 11:43 PM
GulaGetah: stresss betul dibuatnya. Heheh
5 Feb 13, 09:28 PM
Yana: Kalau nak diskaun 5% shopping kat lavender online, gunakan coupon number ni: L2UV32013
4 Feb 13, 10:28 PM
Mama Lina: skang ni kalau beli produk facial ngan skincare kat lavender online leh dapat 5% diskaun. guna coupon 'L2UV32013'.
11 Nov 12, 10:16 PM
nabihah: minum teh kat sini jap ye :D
8 Nov 12, 12:35 PM
Pusat Jualan RxWater: Kpd yg sdg mencari penapis air dirumah, kami adalah pengedar sah sistem penapis air RxWater - Air Penawar Semulajadi Terbaik. Lawati web rasmi kami.
6 Nov 12, 12:52 PM
Iklan Rumah Sewa: Nak cari rumah? sewa rumah atau beli rumah ? Boleh ke laman web kami di http://rumahsewa.infocubes.net
2 Nov 12, 12:15 PM
ameena: Salam Perkenalan. :-)
12 Oct 12, 12:28 PM
Dienna: so cute.. hiks! :)
9 Oct 12, 06:27 AM
Jual Rumah: Sedang mencari Rumah Sewa ? Cuba cari di laman web kami.
7 Oct 12, 05:16 AM
SDKD: nice entry.
27 Sep 12, 12:32 PM
An-Nur: Mohon bantu kami dengan doanya..
18 Sep 12, 11:13 AM
Kereta Sewa: Jika anda merupakan pemilik kenderaan yg sedang mencari penyewa untuk kereta atau kenderaan anda, sini tempat yg sesuai utk meletakkan iklan kereta sewa anda.
14 Sep 12, 10:43 AM
Car Rental: Letakkan iklan kereta sewa anda di portal kami. Free jer.
[older messages]