31 Oct 12, 07:29 AM
imosa: Salam Perkenalan. :-)
14 Oct 12, 11:15 AM
sarimah: Beritahu kami kenapa anda perlukan MRT? :-)
14 Sep 12, 03:31 PM
asmiradani: jom vote kek 1 malaysia :-)
8 Sep 12, 10:49 AM
astromari: Pemilik Astro, jangan lepaskan peluang ini.. :-)
18 Aug 12, 03:46 PM
Amirul: Selamat Hari Raya :-)
18 Aug 12, 07:09 AM
ayu: jom kongsikan pengalaman kereta anda :-)
18 Aug 12, 12:52 AM
Adiah: Jom pilih Lagu Raya Dan Menangi RM1000
17 Aug 12, 01:43 PM
Ain: Jom ikuti kisah 2 syarikat ini
16 Aug 12, 04:56 PM
Nina: hehe anda dah dengar lagu raya proton? best kot :-)
3 Aug 12, 07:44 PM
Emilia: Hai, menarik informasi blog awak nie, jom tengok blog saya lak :-)
14 Feb 11, 02:28 AM
TheBlogginIdea: i like your blog so much,care to link exchange with my blog
1 Feb 11, 07:58 PM
RedLips: CoolZ Dudes visit me Back
17 Jun 10, 07:32 AM
sarah: trendymuslimah ni aku la hahahha :)
19 May 10, 05:12 PM
Pudeen: slm trendymuslimah
19 May 10, 04:28 PM
trendymuslimah: salam ziarah
17 Apr 10, 01:31 PM
ermmm: jam ni saiz dia besar tak??maksudnya saiz bulat dia tu...kalau lengan kecik agak2 muat x?
3 Mar 10, 01:57 PM
Pudeen: x, besi..mcm titanium,,hahhaa
3 Mar 10, 06:09 AM
huda: bracelet ni mcm getah ker???
1 Mar 10, 05:04 PM
Pudeen: Lina:Die buleh expand sket. Tp better kalau dpt dtng tgk n cuba, lg puas hati. Kalau duk area shah alam, kite buleh jumpa kat Giant ke...
1 Mar 10, 04:14 PM
Abu a.k.a loloe: aku dah jadi follower ko... nice produk! thumbs up for pudeen...!!!
[older messages]