1 Jul 13, 07:40 PM
neeqa: salam ukhwah :)ingin menjual baju raya tapi tak tahu bagaimana? sila ke blog saya :)
29 Jun 13, 10:42 AM
abg superman: gambar yang memudahkan kehidupan harian korang :)
29 Jun 13, 03:23 AM
abg superman: kalau line x clear wat macam ni ok :)
10 Jun 13, 05:28 PM
Free Albums: sup! lets exchange links? www.AlbumFiend.com msg us
2 Jun 13, 06:19 AM
david bekam: blog sy lagi best :p gurau je :) jemput la singgah balik ye :D
19 May 13, 01:37 PM
Free Product Samples: hey, nice blog! wanna trade links? www.FreeProductTesting.com contact us
16 May 13, 09:33 AM
abang gadget: mari singgah abg jual powerbank murah2 ni :)
15 Jan 13, 02:46 PM
epol rider: hai tuan blog :D Jom layan video-video menarik dari saya untuk hiburan anda semua :D
22 May 12, 10:11 PM
Adam: tinggal jejak. kalau ada masa datangla melawat.
26 Apr 11, 12:08 PM
B[: i was gonna ask how you organize your layout, thinking of revamp mine.
21 Sep 10, 09:21 PM
triana: mirae
1 Sep 10, 11:33 PM
aina: walking here....
28 Jul 10, 06:02 PM
lyana rasli: dah
23 Jul 10, 07:14 PM
sharuddinros: xberapa dalam pon, thnx shereen
23 Jul 10, 05:04 PM
shereen: wah shah, mendalamnya isi blog . menarik.=)
18 Jul 10, 05:45 PM
maah punay blog: http://dikalahatiberkeroncong.wordpress.com/
18 Jul 10, 05:45 PM
maah punay blog: http://dikalahatiberkeroncong.wordpress.com/
16 Jul 10, 01:42 AM
sharuddinros: ye sudah ada haha
15 Jul 10, 12:23 AM
fallah: oi din suda ade blog eh skang...haha
13 Jul 10, 11:02 PM
sharuddinros: hi fara!
[older messages]