5 Dec 11, 12:27 AM
Faten: Hey girls! Whats your link?
24 Oct 11, 08:48 PM
Sexy Girl Here: Hi Blogwalking visit. Will Missed you.i wish you can visit mine too
27 Sep 11, 09:20 AM
Marie Was Here: Hi Blogwalking visit. Will Missed you.i wish you can visit mine too
4 Mar 11, 01:16 AM
Faten: aku dah lama tak blog lah. malas.
16 Feb 11, 04:18 PM
dilot: woi sengal ! :)
11 Jan 11, 05:06 PM
Faten: Oi kembar nama, apa website blog?
11 Jan 11, 04:56 PM
faiez: oiy,,follow u,,follow me back,,
4 Jan 11, 06:43 PM
Faten: Rindu akak jugaaaaaaaaa, tak sempat lagi nak berjumpa -.- Selalu bila terserempak, masa tak sesuai pulak. Hishhh =.=
4 Jan 11, 12:15 PM
fain: rindu aten :(
22 Dec 10, 12:29 AM
Faten: Kak fainnnn! hehe apa fesbuk punya emaillllllllllllll? =.=
17 Dec 10, 05:59 PM
fain: adekkk :) kak fain nie. hehe
24 Mar 10, 02:27 PM
Siti Jazlina: Wang saku dengan menaip data pengiklanan Internet. Untuk maklumat lanjut, klik sini http://onlinejobsolutionltd.spruz.com :lol: :lol:
23 Feb 10, 12:04 AM
faten: ahh blog aku pun tak terurus, aku nak usha blog org haha tak dapek ah john. nanti la babe, sure nye aku usha haha sorry aku busy sikit sekarangg
22 Feb 10, 11:27 PM
nisaBR: joyah oii mai laaa usha blog aku.hehe
11 Feb 10, 09:12 PM
faten: weh koranggg nak cakar cakar apa nihh? haha kasi ah storyy. sorry ah blog ni cam lama sangat sangat sangat tak active an, getting busy lahh. nanti i dah update, baca lah :)
5 Feb 10, 10:19 AM
fazette: kalo brani cakar muke i lah..best ke x best..hehehe..ni contact i kt evofarz@yahoo.com..hehe nice to meet u..
5 Feb 10, 10:15 AM
fazette: hai
5 Feb 10, 10:07 AM
fazette: woww..btul ke best dpt cakar muker org?ehe..
23 Jan 10, 08:55 PM
meniti_senja: blog walkin'...
23 Jan 10, 08:55 PM
meniti_senja: blog walkin'...
[older messages]