16 Mei 17, 04:27
afifahaddnan: Hi, saya ada buat satu segmen simple gila for now. Jemput join!!
8 Apr 17, 07:24
cu teka siapa saya: lol
21 Jul 16, 04:50
peter: hiiiii
16 Jul 16, 08:57
Afaf: Hai Iz, sihat? Dah makan belum? :D
7 Jun 16, 01:08
jordean: blogwalking and follow #39
5 Jun 16, 09:01
fatinamdzfr: singgah sini. selamat berpuasa :)
5 Jun 16, 07:13
lina: selamat berpuase (:
5 Jun 16, 05:33
SpendaLusuh: Selamat Menyambut Ramadhan Kareem.... :)
4 Jun 16, 03:05
fatinamdzfr: fatin singgah sabtu sini :D
2 Jun 16, 06:03
SpendaLusuh: singgah sini sambil memfollow dan click2 nuffnang... :)
29 Mei 16, 09:51
fatinamdzfr: singgah sini :)
26 Jan 16, 05:22
Mieza Suhaini: hai. aku baca buku berat sebelah kiri dan ada url blog kau. aku dah follow. dan otw letak dalam bl:)
16 Jul 14, 05:14
Faiz Nazim: Okay then, mystery reader ;) You can always contact me at my email.
16 Jul 14, 02:34
Pembaca Setia (mungkin): Mencari Tuhan dan hikmah ujian. Btwy, suatu hari nanti mungkin kita akan dapat borak sekali.
10 Jul 14, 03:47
Faiz Nazim: Hahah. Which part. Patut borak sama-sama :)
25 Jun 14, 02:24
Pembaca Setia (mungkin): Hi faiz. Baca blog kau, terasa mcm flashback kisah aku ja.
6 Mac 14, 06:11
Faiz Nazim: Tinggalkan pesanan di sini. Kbai.
3 Jun 10, 03:04
Syaza Nazura: Haha. Nak cuti dah, happy lah tu, :D
2 Jun 10, 08:34
penamaya: xdelah.tny jer.skg tyme skolah kn?hehe
2 Jun 10, 08:15
penamaya: debater semashur ke?form 4? :)
[mesej lama]