21 Mar 14, 10:16 PM
Syafiqah: Hi, blog awak sangat cantik. Jom singah blog saya.
9 Mar 14, 03:34 AM
syam: sy dtg nk blogwalk...jom2 sharing
23 Jan 14, 01:04 PM
M1SC: Jangan lupa like us untuk promosi yang terbaik || Mudah - hanya like di Facebook XD
28 Dec 13, 12:34 PM
Long Haffiz Long Hassan: Coretan Seorang Perantau di Bumi London || Sharing stoty jejalan Paris pulak..
17 Dec 13, 11:10 AM
Zine: Nice blog right here.. :) Additionally your site lots up very fast!
5 Nov 13, 07:13 PM
nazman: bloger jalan jalan cameron..ade tips! jom baca
11 Oct 13, 07:54 PM
Hana Chaca: Nice blog right here! Additionally your site lots up very fast!. :)
6 Sep 13, 08:12 AM
Tengku Marissa Tengku Din: Salam. Dtg sini, alert dengan pencuci muka terbaru. hati-hati dan tolong sebarkan.
3 Sep 13, 10:10 AM
Syafiq The Heroes blogger: Assalamualaikum. Syafiq datang sini taw...entry sebab-sebab kenapa kita kena kol pakwe dan makwe kite..Ramai yang suka entry tu dan kata best..jom jemput baca
2 Sep 13, 12:22 PM
Amanina Cute: Hai cik blog..dah tengok ker video terbaru adibah noor. baru jer keluar. Cuba tengok apa yang pelik pada video tu. Sediakan tisu tau!
2 Sep 13, 01:12 AM
Kak Leha: Salam.Kak leha datang nie, tengah buat aper tu cik, baru lepas tengok lelaki selamatkan kawannya daripada malu, macam kelakar pun ada. Kak Leha penat datang sini, jomlah tengok..
1 Sep 13, 10:18 AM
Kak Zaidah MatNoor: Salam. Urgent!!!! Nak bagitau saper yang ada guna kad Ambank atau Ambank Islamik. sila Alert.Mesti baca dan wajib baca..Tolong sebarkan pada kawan2 yang belum tahu
31 Aug 13, 09:09 AM
LyssaFaizureen: Singgah sini..nak share entry Jom tengok koleksi KERETA-KERETA yang paling SELAMAT didunia. Tapi ada yang kurang ajar cakap kereta elak maut..patut ker..takperlah tengok jerlah kan :)
22 Aug 13, 01:14 AM
Kongsi Resepi: Salam singgah.. xtau nk masak ape? jom singgah blog tgk resepi sedap2... terbaik... :)
6 Aug 13, 07:30 AM
amanda: hii :) welcome to my vlog :) hope can follow and give idea what video u like :D
6 Aug 13, 02:20 AM
Kongsi Resepi: Salam singgah..jom tgk resepi ayam panggang tandori kt blog saya.. sedapp.. :)
4 Aug 13, 08:18 PM
Kongsi Resepi: Salam singgah.. jom jenguk jap blog resepi saya.. kalau ada resepi nk share boleh la share kt blog saya.. :)
29 Jul 13, 02:56 PM
Cetak Baju: Salam singgah Ramadhan..jom tempah cetak baju.. harga murah2 je... klik singgah ye.. :)
29 Jul 13, 02:56 AM
Cetak Baju: Salam singgah Ramadhan..jom tempah cetak baju.. harga murah2 je... klik singgah ye.. :)
7 Jul 13, 02:18 AM
otomotif: Salam singgah blogwalking
[older messages]