22 Jun 13, 06:13 PM
miss tiarra: visit here :) keep checking for my new information :)
20 May 13, 06:59 PM
abang gadget: mari singgah blog abg plak :)
18 Mar 13, 05:04 AM
rinee arina: hii :) singgah la blogshop baby saya ye :D
22 Feb 13, 10:23 PM
Pn Sakinah: Singgah sini ambil angin :) sudi2 la jenguk blog saya ye :)
13 Jan 13, 09:23 PM
abg walit: singgah sini :) abg nak cerita pasal burung walit datang la ye :D
11 Jan 13, 04:36 AM
marina nana: haii i lap you :p
5 Jan 13, 07:44 AM
JualanMurahDotCom: Jual beli dan iklan secara percuma. Dapatkan kredit berjumlah RM99 jika daftar pada bulan ini!
24 Dec 12, 09:36 PM
miss sofia: nice blog ;) singgah ke blog saya! :-)
23 Jul 10, 03:13 AM
dissectingtheeuphony: bro.. jom trade linkisation! http://dissectingtheeuphony.blogspot.com/
2 Jul 10, 11:28 AM
Bentara: bro... gua dah rilis solo demo. 3 tracks. Boleh tolong distro kat distro list dan gigs tak? email me at thebentara@gmail.com
21 Jun 10, 07:57 PM
P: great DIY spirit! can't wait for the Taqwacores release! salam sejahtera bro!
18 Jun 10, 06:41 PM
ababil: assalamualaikum , terimakasih untuk banyak info bermanfaat di sini, sekalian kami menyampaikan majalah kami edisi terbaru http://www.4shared.com/document/iUPRkUeE/Majalah_Ababil_Edisi_4_Juni_20.html
14 Apr 10, 03:59 AM
inoe suckz: Argh.. Dah aku cari di jakarta ga ada.. last 10 pcs nih.. Aku mahu jual cd tapi package plus TS..
13 Apr 10, 12:39 PM
corerockmoon recs: cd marjinal? hehe. sudah habis dlm satu hari. itu pun belum cukup. masih ramai yang mahu membeli :D
13 Apr 10, 05:10 AM
inoe suckz: Gimana cd partai marjinal? Hehe..
3 Apr 10, 06:17 PM
anonymous: good sites
23 Mar 10, 02:55 PM
DBPress: hi sahabat. dijemput melawat www.koleksizine.blogspot.com :)
23 Feb 10, 08:25 AM
aisyahusein: terima kasih =) beli di frinjan eh awak?
10 Feb 10, 12:08 AM
corerockmoon recs: terima kasih cikgu FASTri
8 Feb 10, 04:33 AM
Fazri: Bagus betul blog ni. Aku paling wahi sbb blh donlod movie... teruskan usaha mencari muvie2 yg nadir untuk dikongsi. up the punx!
[older messages]