8 Feb 15, 10:08 PM
zea: smart laa style shawl
15 Jan 15, 11:14 AM
Vivian: Cerite aku jadi pembeli yg bodoh.. huhu..
15 Jan 15, 08:16 AM
Lily Yana: Meh aku ajr tips shopping kat korang
8 Jan 15, 11:24 PM
Alisya: Dah lame x BW..jngan lupe singgah ye :)
14 Dec 14, 11:37 AM
limegreen: jalan-jalan sini
13 Nov 14, 01:16 PM
iamFyna: kita ada jual bawal saree. jemput laa singgah tengok :)
8 Nov 14, 02:14 PM
adrina: singgah n follow. follow back!
16 Oct 14, 09:23 AM
Anesa: Hi awak, ade akaun IG? Cool tak gmbar2 ko tu?
16 Oct 14, 09:02 AM
LoyLa: Cerita berak aku... huhu
12 Oct 14, 09:19 AM
Erina: Jom join kontes pix korang yg vintage. :)
28 Sep 14, 09:16 AM
Maleficient: Ko takut tak dengan aku???
27 Sep 14, 05:01 PM
Kara: Feveret minuman ko ape? Kite suke teh o ais
26 Sep 14, 06:14 PM
MrMiss: Aku dan pasanganku sangattt sweet....
26 Sep 14, 06:14 PM
Satucinta: Inilah isu-isu yang berlaku dalam hidup gua... sedih
26 Sep 14, 02:09 PM
Kripee: Beberapa perkara yang aku takut aku nak cerita
17 Sep 14, 07:48 AM
InBebi: Gambar yg cool dari aku... jom tgk!
17 Sep 14, 07:44 AM
Tinta: Surat dari ibu bapa aku yang menyentuh hati...
16 Sep 14, 07:58 PM
Memen: Hari yang patut diingati dan dikenang....
16 Sep 14, 03:18 PM
Hayana: Hidup ni bukan semata-mata main internet je...
9 Sep 14, 09:57 AM
Ariana: Suke berfesyen? Gua suke uols!
[older messages]