30 Nov 14, 02:10 PM
Gtrailer: blogwalking session, da lama x wat
9 Mar 14, 11:38 AM
syam: sy dtg nk blogwalk...jom2 sharing
21 Aug 13, 10:24 PM
Amin: nice blog.. come visit mine
15 Feb 13, 11:56 AM
Dania: Promosi untuk menaikkan LIKE fan page dengan kadar yg murah,cepat dan berkualiti.Saya juga ingin menjadi popular dan tarikan ramai sperti org lain :D
26 Dec 12, 04:00 PM
Amry: Boost your web traffic now.. http://goo.gl/zEVO0
26 Dec 12, 08:08 AM
Ghufran: Berblogwalking. Terlewat pulak......
25 Dec 12, 04:38 AM
Shila: Great info, you may look at my website, we have great solution to improve your website.
14 Dec 12, 07:19 PM
Azlina: Promosi2!! Jangan tunggu lagi untuk memiliki LIKE fan page yg banyak spya page anda menjadi tarikan ramai dan popular..Sila lawat disini.. :)
5 Dec 12, 04:14 AM
Mizi: Boringnya hari ni. BerBW la kejap. Jom BW dgn sy. :)
30 Nov 12, 03:38 PM
Faisal: Inginkan penapis air yg berciri-ciri air zam-zam? Jom lihat di web sy. Ada diskaun untuk anda semua.
24 Nov 12, 02:16 PM
Abg Abi: Abi dtg menjenguk disini. Sambil berblog, buat duit free. Nak tahu? jom ke blog abi.
20 Nov 12, 10:57 AM
Mosmoja: Dari satu blog ke blog yg lain, wah bestnye BW. Baru ni jumpa blog yg ni. Cantik blog, nanti sy dtg lagi.
16 Nov 12, 11:07 AM
Agus: Lawatan gan. Whatsup.. Nice Blog, i like it..
15 Nov 12, 04:22 PM
Anie: Kunjungan Balas!! Yea, best dapat blogwalking. Bertambah trafik kita sesama blogger. Jom BW.
13 Nov 12, 08:42 AM
Azlan: Make Money From Home <-- My Biggest Secret here, take a look..
8 Nov 12, 02:00 AM
Eija: thanks sebab lawat blog ieja.. Nanti lawat la lagi.
6 Nov 12, 06:25 AM
Perfumes Sephora: Hugo, Issey Miyaki, Dunhil , Gucci, Prada dan banyak lagi perfume yang kami anda, lebih 1000 jenis.
30 Oct 12, 09:18 PM
Amnah \0/: Wohaa!! mengantuk. Tp best layan blog awak. Lepak kat sini jap sambil makan kek. hehe
25 Oct 12, 02:55 AM
Mus: Mudahkan kerja autoblogwallking dengan software autoblogkalking ni.. kalau nak trafik masuk macam air.. tak nak tak ape KILK DISINI
19 Oct 12, 11:33 AM
Adeq Bijak: Happy BW. Jom lawat adeq pula. Ada promo myqalam ni. Murah sangat.
[Mensagens mais antigas]