2 Ogos 17, 11:59
Editer: Untok jawapan lebeh pantas..sila wassap aje kat Gua di nombor ni..012 5575 063
2 Ogos 17, 11:56
Editer: Untok jawapan lebeh pantas..sila wassap aje kat Gua di nombor ni..012 5575 063
2 Ogos 17, 11:55
Editer: Salam Raider untok semua..pihak kami mohon maaf banyak2 sebab lama tak jengok blog ni..kami yang bikin blog ni..taoi kami jugak yg terlupa nk jengok..lawak seram betoi Nohhh!
2 Ogos 17, 11:54
Editer: Salam Raider untok semua..pihak kami mohon maaf banyak2 sebab lama tak jengok blog ni..kami yang bikin blog ni..taoi kami jugak yg terlupa nk jengok..lawak seram betoi Nohhh!
2 Ogos 17, 11:54
Editer: Salam Raider untok semua..pihak kami mohon maaf banyak2 sebab lama tak jengok blog ni..kami yang bikin blog ni..taoi kami jugak yg terlupa nk jengok..lawak seram betoi Nohhh!
24 Jun 16, 10:59
tan: how to get the magazine every month? maybe can pay online or pay once a year? we lazy to go outside there and buy every month. HAHA. TQ
19 Jan 16, 10:49
elyas: selamat pagi macam mana nak masuk iklan ?
10 Jan 16, 07:38
Izzue MHDC: mcm mana nk share gambar konvoi kt dlm majalah kapcai aer?
5 Ogos 15, 08:00
amzodiex: nak hantar pic motor
1 Mac 15, 01:49
Diandra: Jalan-jalan Blog Awak :)
4 Feb 15, 03:15
nor: macam mana nak masukkan iklan spare parts company kami dalam majalah kapcai?saya kena contat siapa?
31 Mei 14, 07:22
jebat89: mcm mn mau masuk kan logo kat majalah ar?? info sikit boleh x?
6 Mac 14, 08:19
kacha wp.labuan: kalau tau bantu saya ya rakan2 kapcai ok
6 Mac 14, 08:18
kacha wp.labuan: asalamualaikum bro.. mau tanya sikit mcm mana mo hantar program2 yg telah kami buat di majalah KAPCAi ni bro! boleh bantu saya...
14 Dis 13, 09:31
peminatkecewa: semakin lama semakin kecewa dengan majalah kapcai..iklan terrrrllllaaaaammmpppauu banyak..artikel cuma seberapa sahaja,beralih ke
29 Jun 13, 06:57
abg superman: gambar yang memudahkan kehidupan harian korang :)
9 Jun 13, 12:00
Download Albums: yo! lets exchange links? www.AlbumFiend.com email us
21 Mei 13, 04:38
Product Samples: heyy, nice blog! want to exchange links? www.FreeProductTesting.com contact us
19 Mei 13, 05:22
abang gadget: mari singgah blog abg plak :)
8 Mei 13, 12:25
gadis: salam. macm mana kita nak masuk kan gambar moto kita untuk tontonan umum yeaa ? untuk saja saja nak tunjuk moto kita ubah suai macm mna ..hehehe ini serius ...
[mesej lama]