4 May 15, 09:12 PM
HistoryHunter: Mantep nih, mayan buat namba pengetahuan Thank's
1 Jun 13, 08:48 AM
Free Album Download: sup! lets exchange links? www.AlbumFiend.com msg us
16 May 13, 10:50 PM
Product Samples: hey, nice blog! want to exchange links? www.FreeProductTesting.com email us
12 May 13, 10:25 AM
abang gadget: mari singgah abg jual powerbank murah2 ni :)
12 Apr 13, 04:39 PM
Lisa Suri: Tapi kan dia dah pusing-pusing tak jumpa. Jadi bagus lagh site ni.
26 Mar 13, 11:58 PM
Naomi: Porfa, visiten mi nuevo blog Funeek.com ;)
27 Jan 13, 12:22 AM
fieza: rumah ala2 korea? singgah la blog saya ye :)
17 Jan 13, 09:17 AM
arang: peminat nikon leh datang blog saya :D
12 Jan 13, 10:21 PM
abg walit: singgah sini :) abg nak cerita pasal burung walit datang la ye :D
2 Jan 13, 06:03 PM
JualanMurahDotCom: Jual beli dan iklan secara percuma. Dapatkan kredit berjumlah RM99 jika daftar pada bulan ini!
23 Dec 12, 08:12 PM
miss sofia: nice blog ;) singgah ke blog saya! :-)
26 Nov 12, 11:16 AM
indri: sjarah jadi pusing juga nih
26 Nov 12, 11:15 AM
indri: tes
22 Nov 12, 02:49 AM
Biografi dan Profil Tokoh: singgah gan...
29 Oct 12, 05:33 AM
baby: Salam Perkenalan. :-)
29 Oct 12, 01:58 AM
iiewans: pengetahuan sejarah anda saya acungkan jempol,,,bagaimana anda kalau menulis di media kami,, tq
29 Oct 12, 01:57 AM
iiewans: pengetahuan sejarah anda saya acungkan jempol,,,bagaimana anda kalau menulis di media kami,, tq
28 Oct 12, 12:52 PM
izian: Salam Perkenalan. :-)
13 Sep 12, 10:55 PM
ganjo: perggg artis awal ashaari tengah berlawan dengan bini dia scha la.. jom tengok :-)
12 Sep 12, 09:53 AM
asimo: Jom ayuh jimatkan kertas bill astro anda :-)
[older messages]