6 May 17, 11:36 AM
Nia: snow nk lgy bride of the alpha bestttt .
22 Mar 17, 05:17 AM
Nurazim: Snow, sambung la bride of the alpha.x sabar nk baca.
20 Feb 17, 07:12 PM
nurul: haii.. saya suka cerita awak semua best and x sabar nk baca new chapter smbung lah cepat
18 Feb 17, 01:31 PM
rozie: snow sambung lah bride of the alpha
14 Feb 17, 11:27 PM
amyfasliena: snow, sambung la bride of the alpha
3 Feb 17, 07:55 AM
rosell: snow, baiklah! nak lagi tak sabar nak baca lagi.. :)
30 Jan 17, 03:36 AM
amyfasliena: yeay...dah sambung...best giler...nak lagi snow...
26 Jan 17, 09:44 PM
amyfasliena: snow..bila nak sambung bride of the alpha
21 Jan 17, 01:00 AM
liahsya: whay??? why must the ending for blood tie should be like that??? im so sad u know...i was hoping for hpy ending on that story...im waiting for so long......😭😭😭😭😭😭 it breack my heart so much
21 Jan 17, 12:57 AM
liahsya: whyyyy????????? why bloot tie ending should n
16 Jan 17, 12:58 AM
amyfasliena: hi snow...welcome back...lamanya snow bertapa...seperti biasa karya2 snow memang mantap...sambung lagi snow...
13 Jan 17, 02:12 PM
rozie: sya tiap2 hari buka blog ni tunggu sambungan bride of alpha huhuhu
13 Jan 17, 10:50 AM
Niazlin: Punya la truja tyypo bride pulak -_-
13 Jan 17, 10:49 AM
Niazlin: Snow smbung lgy alpha brude tu . Besttt gilaa n bley smbut blood tie bgy dy reborn blik huhu
6 Jan 17, 08:23 PM
Aoi: saya baru lg kt sini tp saya dh baca semua karya snow and i love all of it..please sambung bride of the alpha tu...
6 Jan 17, 08:22 PM
Aoi: saya baru lg kt sini...tp saya dh baca semua karya snow and i love all of it...please sambung bride of the alpha tu..
4 Jan 17, 10:18 AM
rozie: snow sambung lagi citer bride of the alpha apa jadi dengan jimin tu ...?
3 Jan 17, 03:49 PM
rozie: jangan menghilang lama sngat snow rindu dengan citer2 awak ni..
2 Jan 17, 08:12 PM
snow: @wan: terima kasih sebab masih berkunjung ke blog uzur ni. sudi-sudilah baca karya baru yg tak seberapa ni :)
2 Jan 17, 08:11 PM
snow: @cik cekelat: tak adalah betul2 comeback betul hehe. ada kelapangan snow akn update kalau hilang lama tu makna nye busy tahap petala langit ke tujuh la tu. thanks sbb masih sudi singgah sini <3
[older messages]