30 Jun 13, 12:07
abg superman: gambar yang memudahkan kehidupan harian korang :)
17 Apr 13, 01:19
abang gadget: mari singgah abg jual powerbank murah2 ni :)
16 Jan 13, 02:38
epol rider: hai tuan blog :D Jom layan video-video menarik dari saya untuk hiburan anda semua :D
17 Mac 10, 03:26
sekupangdua: salam persahabatan, jom join dengan blogger perak lawat blog teman dan rakan2 lain http://sekupangduas.blogspot.com/
19 Feb 10, 07:47
srikandi: jangan camtu UMNO juara rakyat
19 Feb 10, 07:45
manik mari: salam nak celah, aku bawak balik kertas undi kalu calon lain lak nanti,
19 Feb 10, 07:43
srikandi: bapak dia ada kilang la.. kalau tak jadi YB pun dia dah kaya pun
19 Feb 10, 07:42
srikandi: aku singgah langkap tadi, & tengok2 ler umah YB Z dan aku tengok saiz umah dia ngan jiran dia sama jer ,, ko dengki la langkapsuka
19 Feb 10, 04:05
srikandi: habis tu MB haram ko tu pulak mana dapat duit bayo sewa umah besar dia tu aku dengor ima ibu per bulan wet pasor ke???
19 Feb 10, 04:04
srikandi: habis tu kat atas duri tak rumah lain yang besar-besar ke???
19 Feb 10, 04:03
srikandi: lama tak buka sibukan awal tahun sapa langkapsuka yang dengki kat YB jenol nie.
2 Feb 10, 12:49
LankapSuka: Komer tengok YB Jenol.. berapa punya besar rumah dia di atta duri tuu.. tak sampai sepenggal jadi exco haram... mana datangnya duit
2 Feb 10, 12:47
LankapSuka: Kome ni pejuang bangsa ke?? pejuang harta
14 Jan 10, 03:33
pejuang: tahniah :baru ari ni jumpa blog ini.xsangka sungguh.
16 Dis 09, 03:20
srikandi: jom borak tentang politik kita hari ini...
16 Dis 09, 03:20
srikandi: Assalamualaikum..