14 Sep 15, 12:39 PM
olaf: comel blog..buat la post baru..huhu
21 Mar 14, 10:48 PM
buluh girl: hai angah
15 Oct 13, 10:11 AM
usim: akhi, teda post baru ka ??
18 Aug 13, 01:22 AM
nursyazafareha: syukran chajok!
18 Aug 13, 01:13 AM
fetheymah: syukran.. :D
29 Jul 13, 04:41 AM
fifiyfitrianiee: singgah subuh ramadhan
23 Jul 13, 12:26 AM
nuraini: assalammualaika..:) singgah sbntar.. n follow
22 Jul 13, 03:24 PM
nursyazafareha: assalamualaikum..pssstt...datang singgah n follow :p..hehe..
9 Dec 12, 03:16 PM
cnz: snggh snie shbt blogger :D
9 Dec 12, 03:15 PM
no name: salam ukhwah . drop here ~
2 Dec 12, 05:19 PM
eyka: thanx 4 da advice .. kawan jua kami .. xkn sal laki pun mo gaduh kan ?
28 Nov 12, 07:10 PM
dyea: ndaklahh, ak guna blogskin. dlm tuto yg aku bagi tu, ada dia punya cara mau tukar p blogskin, tapi ni bikin pening kpla sikit sebab byk guna code2 . hehe
26 Nov 12, 02:40 PM
dyea: yeahh finally :D
26 Nov 12, 02:25 PM
dyea: sudah?menjadilah? byk tuto dia tu, p la tgk2 . yourwelcome
26 Nov 12, 02:14 PM
dyea: cuba p sini , tgk tuto dia , senang mau ikut ni -> http://nurulatiqahjaidin.blogspot.com/2012/02/tutorial-letak-twitter-widget-dalam.html
26 Nov 12, 02:03 PM
dyea: oo yg ada Button Twitter d blog tu ka? atau yg ada conversation twitter d blog
26 Nov 12, 01:20 PM
dyea: blog ku , aku juga yg edit. hehe , ko mau blog yg mcm mana juga?
26 Nov 12, 01:20 PM
dyea: blog ku , aku juga yg edit. hehe , ko mau blog yg mcm mana juga?
26 Nov 12, 12:13 PM
dyea: haha , eya . surat sama kawan bha tuh , tnggu surat cinta dari ko nda pndai sampai2 . haha , editkan blog?mana pandai nii :D
24 Nov 12, 09:08 PM
ana teha: Assalam , nice blog ^^
[older messages]