1 Jul 13, 01:42 AM
abg superman: pc utk orang xde budget :)
26 Jun 13, 03:22 AM
chef rara: what to eat for breakfast healthy from me :)
23 May 13, 10:27 AM
Free Product Testing: hi, nice blog! wanna exchange links? www.FreeProductTesting.com contact us
19 May 13, 03:27 PM
abang gadget: mari singgah blog abg plak :)
8 Dec 12, 11:34 AM
pondok: salam ziarah
13 Oct 12, 05:39 PM
sarimah: Beritahu kami kenapa anda perlukan MRT? :-)
14 Sep 12, 03:33 AM
hunani: jom serbu trak hijau ini :-)
7 Sep 12, 12:40 AM
pn jannah: online je xde kerja lain ke?
4 Aug 12, 11:31 PM
Ani: Hai, terlalu sekejap kat blog awak. Jom lalu lak ke blog saya :-)
13 Jul 12, 03:01 AM
qmaths: jom belajar math :) best :D
9 Jul 12, 01:48 AM
Sheila: kita nak kongsi nk bagi unlimited bband nie :D
8 Jul 12, 09:34 PM
bloggerboy: jom download movie dan games xde limit:)
29 May 12, 05:39 PM
Grafik: Suka photoshop? jom like page nie
12 Apr 12, 11:46 PM
Free Traffik: Easy traffik from RX7 :-)
21 Dec 10, 10:27 AM
sbs2u: Buat duit dr rumah.. mudah,lumayan & halal! Wang meledak ke akaun cimbclicks/maybank2u anda!
19 Oct 10, 01:28 PM
ct: salam ziarah..jom ke blog ct
15 Oct 10, 03:59 PM
fare: JuBaH GabRiELa jubah gabriela terkini 2tone terdapat manik yang sarat pada leher berlengan jari hantu 2 lapis
27 Aug 10, 10:37 AM
happy cloth diapering: Salam singgah :)
4 Jun 10, 12:34 AM
nuzula: Salam singgah :)
13 May 10, 09:41 AM
zura: salam..dulu sblum kawin saya memang mint giler novel, tapi bila dah kawin dah x de masa nk baca. hehe
[older messages]