8 Nov 17, 07:11 PM
Kay: 2017 nak masuk 2018 dah ni.
3 Oct 17, 12:11 AM
asri ali gur: singgah sini ..jalan jalan..nanti kalau senang singgah blog saya ya tuan
7 Sep 17, 01:48 AM
makcik bawang: dah 2017 ni zack wey acik baca lagi ko punya blog
7 Sep 17, 01:48 AM
makcik bawang: ape lah jadi kat zack skg, rindu penulisannya.
3 Aug 17, 09:57 PM
najihahhhh: zack dah lma x update.. dh btahun tunggu..huhu
31 Jul 17, 03:06 PM
peminat: please la update
24 Jul 17, 12:28 PM
ai: hye.. singgah sini.. jom join BFF contest.. http://ceritaaisyaismail.blogspot.my/2017/07/bestfriend-forever-contest-by-ai.html
16 Jul 17, 06:48 PM
Anna: Zack update la. dah betahun tunggu ni. huhu
16 Jul 17, 06:48 PM
Anna: zack update ah dah betahun tunggu ni. huhu
14 Jun 17, 06:01 PM
bpkyuda: http://penarikanuanggaib.blogspot.co.id/2017/05/bukti-nyata-transfer-uang-gaib-3-milyar.html
14 Jun 17, 05:31 PM
ye: zack
2 May 17, 05:03 PM
Seri Sinar: Hai semua, nak derma barang terpakai untuk amal? Hubungi kami di 039021 1888, kami ada pick up percuma setiap hari 12 pm - 4 pm.
19 Apr 17, 07:29 PM
TopKhat: Singgah sini ;) Jom tengok design baru di blog kami :D
16 Feb 17, 03:48 PM
sii nurul: singgah sini,, lama dah x update blog
2 Jan 17, 05:59 PM
somebody: tanknak updare blog ke
27 Oct 16, 11:47 AM
teratai: lama dah tak update ni...waiting.. :(
18 Oct 16, 01:59 PM
Asya: em , zack xnk byat entry bru ke ?
14 Oct 16, 11:41 PM
...: bila nak menulis balik ??
21 Sep 16, 10:13 PM
maira: jalan sini
10 Aug 16, 05:11 AM
jieha: rindu lah penulisan zack
[older messages]