11 Jun 18, 01:35 PM
era: saya zainur erawany zainol dari 1khadijah 2018 (mungkin kakak tak kenal saya)ingin mengucapkan selamat hari raya aidil fitri maaf zahir dan batin kepada kakak,saya ialah budak form1 terkenal di maad
11 Jun 18, 01:30 PM
ustaz harun: adakah kamu bekas pelajar maad
11 Jun 18, 01:29 PM
izzatul afnan: hai kakak,saya dari 6hawa,harap kakak kenal saya
11 Jun 18, 01:26 PM
anje: hai,nama kami mardhiah jamil,boleh panggil anje,kami dari 5hawa 2018 ingin mengucapkan selamat menyambut aidil fitri
11 Jun 18, 01:23 PM
ain yusop: hai awak,nama kite ain yusop dari kelas 5khadijah 2018 sma al maad
11 Jun 18, 01:20 PM
izzah ibrahim: awsome,saya izzah ibrahim dari 5khadijah 2018
24 Feb 15, 04:50 PM
syam: simple blogwalk for traffic
26 Oct 14, 01:54 PM
us k.a..: ni blog sapa ni!
20 Aug 14, 10:45 PM
niche: blogwalk, to be or not to be
13 Aug 14, 09:50 PM
lisa: can i ask you is this good for my blog?
24 Feb 14, 11:11 PM
siti: what can I do for you? Tell me.
11 Feb 14, 05:51 PM
bestnya: notty you please visit me back thanks will come again tomorrow
22 Nov 13, 12:18 AM
aku jer: sesekali teringin Xperia Z1
27 Sep 13, 01:02 AM
LuX: luxury life, luxury self, jom blogwalk
25 Sep 13, 07:40 AM
syamStyles: Jalan2 mnCari sedekah trafiK. haha
16 Sep 13, 11:42 AM
nicksyam: blogwalking utk arini
15 Sep 13, 11:51 AM
syam: iphone 5S lawa seyh
14 Apr 13, 09:33 AM
Loli: Hello there, i came here. dont forget visit me back :)
3 Mar 13, 03:47 PM
Anita: Hi, you have nice website, you can get more visitor to your website, click here....
17 Feb 13, 07:30 PM
Mus: Mudahkan kerja autoblogwallking dengan software autoblogkalking ni.. kalau nak trafik masuk macam air.. tak nak tak ape KILK DISINI
[older messages]