6 Feb 14, 10:10 PM
ZURIDAH: SAYA SANGAT BERHARAP ANDA DAPAT MEMBACA LAMAN WEB YANG SANGAT BERGUNA..JIKA TIDAK ANDA AKAN MENYESAL
23 Jan 14, 06:34 PM
M1SC: Jangan lupa like us untuk promosi yang terbaik || Mudah - hanya like di Facebook XD
28 Dec 13, 12:13 AM
Long Haffiz Long Hassan: Sharing pengalaman berjalan-jalans santai di Paris || Sila jeles :P
17 Dec 13, 09:05 AM
nazman: jom jalan jalan ke cameron!
3 Dec 13, 02:26 PM
nazman: jom jalan jalan ke Cameron Highland....
25 Nov 13, 02:54 PM
nazman: jom ikut blogger ke cameron, ade tips2 ke sana...
10 Nov 13, 01:23 PM
nazman: jom layan steamboat dengan blogger di Cameron Highlands!
29 Oct 13, 10:31 AM
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
18 Aug 13, 01:20 PM
Ku Marissa: Suka blog awk neh!Nak tunjukkan kat awak kereta terbaru protom. Kot2 awak belum tengok lagi :)
17 Aug 13, 11:23 AM
Kak Ida: 8 share memang best. Sign up pagi..share kat kawan kat facebook.malam tengok dah dapat 18.90..Best gila guna 8share nie
5 Aug 13, 01:44 AM
Kongsi Resepi: Salam singgah.. jom jenguk jap blog resepi saya.. kalau ada resepi nk share boleh la share kt blog saya.. :)
5 Jul 13, 11:13 PM
otomotif: Salam singgah blogwalking
2 Jul 13, 05:08 AM
neeqa: salam ukhwah :)ingin menjual baju raya tapi tak tahu bagaimana? sila ke blog saya :)
2 Jul 13, 01:17 AM
MamaQaira: Hargai Kesihatan...Kekalkan AnugerahNya Untuk Kehidupan Sejahtera ^__^
29 Jun 13, 12:18 PM
abg superman: kalau line x clear wat macam ni ok :)
28 Jun 13, 12:37 AM
Tulip: Tlg kasi idea jap!!
27 Jun 13, 10:22 PM
sakinhani: jemput ke sini http://nr-sknh.blogspot.com
2 May 13, 10:04 AM
RaraKina: umm..lawat blog saya bleh?!video psl AYAH jgn lupa komen kKLIK SINI[/scroll]
29 Mar 13, 02:10 PM
AnsalTernakMelaka: Kambing Akikah untuk dijual jenis Feral,Kacuk,Kampung,Biri2x. Harga dari RM500 untuk 30kg keatas
16 Mar 13, 09:54 AM
ZUL: Anda selalu kehabisan bateri telefon?Risau terlepas panggilan penting?Dapatkan segera power bank Original Yoobao 13000mAh Thunder Power Bank..Murah..Murah http://bit.ly/Wk6SbJ
[older messages]