24 Jun 14, 02:55 PM
MalayaHost: Perlukan hosting atau domain? MalayaHost menyediakan hosting semurah RM50 setahun, domain RM35/setahun. Klik pada nama saya :)
29 Oct 13, 04:53 PM
Ummu Umar: salam ayah. rajin ayah menulis.. smg istiqamah utk bekalan anak2 dan generasi akan dtg =)
25 Mar 13, 01:20 PM
hajar: http://durratul-hikmah.blogspot.com
16 Feb 13, 09:02 AM
4R homestay: Welcome to our 4R homestay.. :)
10 Sep 12, 03:41 PM
trendymuslimah: salam ziarah
29 Jun 12, 03:21 PM
Telekung 2 Lapis Amirul: Yakin dan selesa dalam beribadah-mari sambut Ramadhan dengan telekung baru. LIKE page kami untuk nikmati harga promosi sehingga 30 Jun ini
5 Apr 12, 06:37 PM
ukhti hasliza: Assalamualaikum,mohon share post bknaan tmrin qiadi
14 Mar 12, 05:11 PM
azan: dah nak dekat 7/8 bulan selepas JBT.. insyaAllah bakal join program yang sama.. tp kali ni dekat sabah pula.. insyaAllah, semoga dipermudahkan.. :)
2 Mar 12, 01:54 PM
AbrarHaron: salam ziarah..Tikus sama macam manusia, ada yg baik ada yg jahat..Siapa yg baik siapa yg ‘jahat’ ? Jom baca cerpen terbaru saya..(Tikus)
20 Dec 11, 10:01 PM
Shafiqah: Pengeksploitasian terhadap wanita?
17 Dec 11, 11:15 AM
eppy90: salam ziarah... kunjungi kembali...
21 Nov 11, 12:10 AM
ibnu Mahmud PP: salam.. seronok membaca kisah cinta dan kasih sayang sepanjang jalan dakwah dalam blog pak cik
12 Nov 11, 11:09 PM
siti yusrina nadihah: Sharing is caring, kan pakcik? Ana pun ada blog sendiri tp dah tak mmp nak commit sgt...wallahu a'laam..
10 Nov 11, 01:07 AM
Zharif: T.kasih yusrina, skdar perkongsian pengalaman.
9 Nov 11, 07:45 PM
siti yusrina nadihah: Salam ziarah dari bumi QLD...smg semangat penulisan pck akan menular pd kami generasi pewaris, inshaAllah :)
19 Oct 11, 04:06 AM
wardah syuhada': salam ziarah..
25 Sep 11, 12:00 AM
khalifah: salam ziarah. apa khabar iman hari ini?
13 Sep 11, 01:08 PM
iszucomputer: **Harga sebelum promosi RM100 Jimat 25%!!! LAWATI www.iszucomputer.com TEL:0164190037 Penang TQ
13 Sep 11, 01:08 PM
iszucomputer: DAPATKAN PROMOSI MERDEKA!!! SERVIS KOMPUTER ANDA DI ISZU COMPUTER SDN BHD DENGAN PAKEJ RM75!!! (servis+kaspersky antivirus=RM75 ONLY)
18 Aug 11, 12:44 PM
Tz: ziarah
[older messages]