20 Jun 14, 02:18 AM
nia: salam
30 Jun 13, 06:46 AM
abg superman: siankan pengantin laki ni :(
10 Apr 13, 12:15 PM
Suri Hani: Kan dah bagitau. Tu yang saya suka site ni.
10 Apr 13, 11:08 AM
anisah: Ni Nak tunjukkan sst pasal unt trust yang ramai x thu.
16 Jan 13, 06:01 PM
epol rider: hai tuan blog :D Jom layan video-video menarik dari saya untuk hiburan anda semua :D
18 Dec 12, 12:08 PM
linda: hye :) bring new update for you ;)
13 Nov 12, 08:26 PM
nabihah: minum teh kat sini jap ye :D
4 Nov 12, 06:15 AM
imosa: Salam Perkenalan. :-)
21 Oct 12, 06:26 AM
faliha: Will Alex and Chelsea, the only all-Malaysian pair, crack under pressure in the Apartment Style Edition? :-)
7 Oct 12, 11:33 PM
Yulfaizy: Assalamualaikum...Harap Maaf lama sudah tidak update Info...Sekarang bertugas di IADA KETARA Bhg. Kejenteraan...Still learning new task...InsyaAllah akan share lagi info-info pada masa akan datang.^_^
6 Sep 12, 09:08 PM
pn jannah: online je xde kerja lain ke?
11 Jul 12, 12:20 AM
Mira: jom ikut mira shopping :)
9 Jul 12, 11:36 PM
Sheila: kita nak kongsi nk bagi unlimited bband nie :D
27 May 12, 10:01 PM
nazrul: singgah sini :) minum kopi jap :)
27 May 12, 08:19 PM
putra: putra datang sini jangan lupa singgah blog putra plak :D
1 Apr 12, 12:40 AM
doaklang: Ayuh..ke blog doaklang..
25 Mar 12, 04:04 PM
Sara: The discovery of a new dish does more for human happiness than the discovery of a new star.
14 Mar 12, 11:56 AM
zu: apa nama perangkap yg kat http://uptktsb.blogspot.com/2011/04/program-kawalan-tikus-bersepadu-kawasan.html ? ada pelan dia x?
12 Feb 12, 11:38 AM
Lisa: Fall is my favorite season in Los Angeles
29 Jan 12, 03:17 AM
Dividen 10% Sebulan: Mungkin anda belum tahu..tapi saya ingin kongsikan bersama. Untuk yang berminat sahaja cara jana wang online.
[older messages]