27 Feb 15, 12:39
Diandra: Jalan-jalan Blog Awak :)
13 Feb 15, 07:02
fariddahlia: jejak blog...cari resepi roti sosej...
10 Dis 14, 12:16
Raidah: Jalan-jalan sini timba ilmu jap
17 Apr 14, 05:56
syam: sy dtg nk blogwalk...jom2 sharing
23 Jan 14, 12:22
M1SC: Jangan lupa like us untuk promosi yang terbaik || Mudah - hanya like di Facebook XD
28 Dis 13, 01:29
Long Haffiz Long Hassan: Coretan Seorang Perantau di Bumi London || Sharing stoty jejalan Paris pulak..
16 Dis 13, 07:12
Zine: Read your update! Thanks, nice share.. :) I will visit again
29 Okt 13, 07:17
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
14 Okt 13, 06:03
nazman: blogwalking here...selamat hari raya aidiladha..
13 Okt 13, 12:46
RuangPercuma: Ruang Iklan percuma untuk diisi di web kami. Iklan anda pasti mendapat perhatian kerana kami sedang giat mempromosikan web secara besar-besaran..jemput beriklan ye!
11 Okt 13, 10:29
Hana Chaca: Hi, Just visit.. :) great info. I will follow your update. Thanks..
8 Okt 13, 02:15
iklanpercuma: ruang pengiklanan percuma untuk dicuba..jemput beriklan ye!
3 Sep 13, 11:26
Syafiq The Heroes blogger: Assalamualaikum. Syafiq datang sini taw...entry sebab-sebab kenapa kita kena kol pakwe dan makwe kite..Ramai yang suka entry tu dan kata best..jom jemput baca
1 Sep 13, 03:45
Kak Zaidah MatNoor: Salam. Urgent!!!! Nak bagitau saper yang ada guna kad Ambank atau Ambank Islamik. sila Alert.Mesti baca dan wajib baca..Tolong sebarkan pada kawan2 yang belum tahu
30 Ogos 13, 11:09
Zanariah Azmil: hai tuan blog, saya suka warna blog awak nie..anyway nak share TRICK yang ramai orang malaysia TAK TAHU untuk melambatkan masa surfing, dan masa kol. Seriously berkesan....jom tengok..saper tak nak surf internet lama...:)
29 Ogos 13, 04:59
TengKu Marissa Jelita: .seriously blog awak memang best... Jualan hebat, Guess, Prada, Coach dan Gucci dan macam2 lagi...Cepat2
28 Ogos 13, 12:12
Patrick: Proton suprima mcm best...
22 Ogos 13, 02:47
STP: Persaingan?Perang harga?Produk tak laku?
22 Ogos 13, 02:53
Kongsi Resepi: Salam singgah.. xtau nk masak ape? jom singgah blog tgk resepi sedap2... terbaik... :)
6 Ogos 13, 03:25
Kongsi Resepi: Salam singgah..jom tgk resepi ayam panggang tandori kt blog saya.. sedapp.. :)
[mesej lama]