26 May 13, 06:13 AM
abang gadget: mari singgah blog abg plak :)
27 Jan 13, 08:54 PM
fieza: rumah ala2 korea? singgah la blog saya ye :)
17 Jan 13, 09:31 AM
arang: peminat nikon leh datang blog saya :D
12 Jan 13, 10:34 PM
abg walit: singgah sini :) abg nak cerita pasal burung walit datang la ye :D
4 Dec 12, 09:40 PM
devvy dyona: hi , nice blog , visit my blog after this . click on my username :)
5 Oct 12, 10:42 AM
sherlly dianna: [color=red][big]Cantik la blog awak :-)nak tengok ganbar PANAS artis2 malaysia ? http://t.co/4mUuM4S8
5 Aug 12, 11:06 AM
adam: greeting from me :) hope can follow my newblog :D
7 Jun 12, 11:23 PM
afif hani: jom berdesup jom! :D
7 Jun 12, 08:59 PM
sahrul: hai tuan blog singgah ye :) anda sihat? :)
3 May 12, 09:37 PM
shahrizan: pekabo tuan blog?hehe :)
22 Apr 12, 09:42 PM
mylovingland: malam lagi!!Jom tengok baju baby kat sini :)
20 Apr 12, 09:50 PM
zharif: makan angin kat sini :) singgah la ye :D
1 Apr 12, 12:37 AM
Daulah: Peluang mljutkn pngjian dlm bdng perubatan-pergigian-farmasi dan ulum islamiah di universiti2 terkemuka di Mesir.
2 Feb 12, 11:05 PM
creeds: sorry....bukan hebat bro... tapi hebat beruk!!!
2 Feb 12, 11:04 PM
creeds: alquran raja baru sudah turun> quran dia boleh bagi title laknatullah pd wahabi...hebat bro!!!
2 Feb 12, 11:00 PM
creeds: mcm ini punyer penuntut ilmu pun ada dlm dunia nih.... anak murid sapa la nih..
2 Feb 12, 10:59 PM
creeds: ini mana punyer raja yg gila meroyan... kalau lu kata soheh, bawak jer dalil yg lu ada...
1 Dec 11, 08:27 PM
raja: cerita pasal hadis lemah sebenarnya bukan hadis yang lemah tapi iman ibrahim tu lemah nak beramal
1 Dec 11, 08:26 PM
raja: sikit-sikit sunnah tapi satu sunnah pun tak ikut ust ibrahim tu
1 Dec 11, 08:24 PM
raja: jangan belajar dgn ustaz ibrahim kita tak tahu dari mana ia belajar mungkin dari wahabi laknatullah.
[older messages]