26 May 14, 02:42 AM
Rizal: Siapa nak buat duit melalui simkad (bkn jual topup) boleh telegram/wassup/SMS: 019-9294 911
29 Oct 13, 09:58 AM
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
11 Aug 13, 02:23 PM
ILikes: Nak likes fb naik mencanak utk blog ini..jom try software underground sy!
11 Jun 13, 10:54 AM
Free Albums: yo! lets exchange links? www.AlbumFiend.com email us
27 Jul 12, 11:32 AM
Azmina: Khas untuk wanita sahaja >>> http://goo.gl/BRQKr
14 May 12, 04:09 AM
TESL: visit here again..
25 Apr 12, 11:49 AM
eLfiraLoy: <<< Dia ni memang cantik... jelingannya buat aku berdebar sepanjang hari
7 Apr 12, 05:36 AM
2nd mort: hi all..
2 Apr 12, 04:34 PM
astrocityzen: come see this nice video!
1 Apr 12, 03:35 AM
funnynews: sexs picture hot celebrity
1 Apr 12, 03:35 AM
funnynews: sexs picture hot celebrity
31 Mar 12, 02:09 PM
JIKE: Teknologi PEPTIDE adalah trend pemakanan terkini yg boleh memanjangkan UMUR sekurang2ny 20 tahun.
24 Mar 12, 08:06 PM
Aliff Hussain: Diskaun melebihi RM2000.
17 Mar 12, 11:26 PM
david: how much that you spend for this blog?
2 Mar 12, 11:58 PM
stage academy: New academy is here..come and have alook..
26 Feb 12, 04:50 AM
Accessories Loft: Hey come follow my site..thanks!
25 Feb 12, 03:08 PM
Hostmurah: RM10 jer nk buat website cantik,,..
25 Feb 12, 03:07 PM
Shah: Jln2 kt blog, jom buat website pulak, RM10 je..
19 Feb 12, 08:34 AM
GuruCyber: salam sahabat , lama saya tak berkunjung kesini..hari ni baru ada kesempatan ..
14 Feb 12, 05:13 AM
bolegirl: good visit me k
[older messages]