23 Mar 14, 08:18 AM
syam: sy dtg nk blogwalk...jom2 sharing
4 Mar 14, 12:52 AM
Saya Fadzil: Hi, blog kamu sangat cantik. Saya suka sangat. Jom singgah blog saya.
27 Feb 14, 02:34 PM
Hai Blogger: Hi, There very good look and love you blog :) visit me too..
23 Jan 14, 11:50 PM
M1SC: Jangan lupa like us untuk promosi yang terbaik || Mudah - hanya like di Facebook XD
27 Dec 13, 02:12 AM
Long Haffiz Long Hassan: Sharing with rakan pembaca pengalaman day trip to Paris || One day in Paris dah cukup! :)
18 Dec 13, 10:04 AM
nazman: salam singgah..jom baca tips dan tempat menarik untuk di lawat di cameron!
3 Dec 13, 01:30 PM
nazman: jom jalan jalan ke Cameron Highland....
15 Nov 13, 11:52 AM
Mama Rock: Please...Take Action!
10 Nov 13, 10:39 AM
nazman: jom layan steamboat dengan blogger di Cameron Highlands!
7 Nov 13, 12:02 PM
nazman: jom jalan jalan ke cameron..
31 Oct 13, 01:12 PM
nazman: salam singgah
29 Oct 13, 07:48 AM
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
15 Oct 13, 01:26 AM
nazman: blogwalking here...selamat hari raya aidiladha..
10 Oct 13, 04:25 PM
emma: ruang iklan percuma untuk dicuba. iklan pasti dilihat oleh ramai pengunjung melalui iklan cbox spt ini.
29 Sep 13, 11:47 PM
Hana Chaca: Hi, Your Blog is Beautiful iw ish i will have blog like you.. :)
3 Sep 13, 11:36 AM
Syafiq The Heroes blogger: Assalamualaikum. Syafiq datang sini taw...entry sebab-sebab kenapa kita kena kol pakwe dan makwe kite..Ramai yang suka entry tu dan kata best..jom jemput baca
1 Sep 13, 03:38 PM
Kak Zaidah MatNoor: Salam. Urgent!!!! Nak bagitau saper yang ada guna kad Ambank atau Ambank Islamik. sila Alert.Mesti baca dan wajib baca..Tolong sebarkan pada kawan2 yang belum tahu
30 Aug 13, 11:17 AM
Zanariah Azmil: hai tuan blog, saya suka warna blog awak nie..anyway nak share TRICK yang ramai orang malaysia TAK TAHU untuk melambatkan masa surfing, dan masa kol. Seriously berkesan....jom tengok..saper tak nak surf internet lama...:)
29 Aug 13, 04:52 PM
TengKu Marissa Jelita: .seriously blog awak memang best... Jualan hebat, Guess, Prada, Coach dan Gucci dan macam2 lagi...Cepat2
25 Aug 13, 01:12 PM
LIL' TINY TOES WARDROBE: Hye!Fashionable Color Jeans Tight For Kids!Playgym, Toys,Storage, Kids Apparels And Many Mor! VISIT US NOW!!!
[older messages]