11 Feb 10, 11:08 AM
zal: beb, dlm bebanyak band yg main aritu, band mane yg syioks beb?
18 Jan 10, 07:12 PM
edytai: dem gud..nak kene tgk korang perform live neyh
7 Dec 09, 12:11 AM
bubu: yeay! perform for rantai art! suka!!! ;)
22 Nov 09, 09:22 PM
strawberi: takde la, strawberi ngan choc kan sedap, jadi kitorg cuba untuk wat lagu yang sedap macam strawberi
20 Nov 09, 02:41 AM
chubby89: xkan sbb itu...mmm..korg mmg ske mkn strawberi ngan chocolate ker..
19 Nov 09, 05:24 PM
strawberi: sebab strawberi kan best dimakan dengan chocolate
18 Nov 09, 09:50 PM
chubby89: npe korg pilih nme group korg strawberi..
13 Nov 09, 12:53 AM
strawberi: boleh boleh, ape salahnya x)
12 Nov 09, 10:50 PM
aini rahman music: nnt EP dah kuar..nk tlg promot leyhhh
12 Nov 09, 04:09 PM
strawberi: ok, thanks..kalau boleh promote la kitorg kat kawan2..hehe
12 Nov 09, 02:27 PM
chubby89: ok...good luck for u guys..
12 Nov 09, 01:23 PM
strawberi: ermm album mungkin belum lagi kot wat masa sekarang..hehe..
12 Nov 09, 11:51 AM
chubby89: ok...tq ngan jwpn korg sume...korg xnak kuarkan album ker...
12 Nov 09, 02:08 AM
strawberi: bagi kitorg, populariti tu sangat penting, sbb kita band2 baru, kalau org xkenal, macam mana org nak tau kewujudan kita dalam dunia seni, x)
12 Nov 09, 01:18 AM
chubby89: nak tny pendapat korg la...populariti itu bgus atau tidak bg sesebuah band yg bru menempa nme di dlm dunia seni...
11 Nov 09, 11:57 PM
strawberi: ye ke, thanks support kitorg, kitorg cuba buat yang terbaik utk korang semua, x)
11 Nov 09, 08:32 PM
chubby89: tp lg u all mmg best la..
11 Nov 09, 08:31 PM
chubby89: ok...sy lom dpt g gig lg...
11 Nov 09, 03:30 PM
strawberi: kitorg ade gak lagu yang laju, tapi kitorg main kat gig je, hehe, x)
11 Nov 09, 12:28 PM
chubby89: korg mmg nyanyi lagu berentak slow je ke...
[older messages]