11 Feb 10, 10:08 AM
zal: beb, dlm bebanyak band yg main aritu, band mane yg syioks beb?
18 Jan 10, 06:12 PM
edytai: dem gud..nak kene tgk korang perform live neyh
6 Dec 09, 11:11 PM
bubu: yeay! perform for rantai art! suka!!! ;)
22 Nov 09, 08:22 PM
strawberi: takde la, strawberi ngan choc kan sedap, jadi kitorg cuba untuk wat lagu yang sedap macam strawberi
20 Nov 09, 01:41 AM
chubby89: xkan sbb itu...mmm..korg mmg ske mkn strawberi ngan chocolate ker..
19 Nov 09, 04:24 PM
strawberi: sebab strawberi kan best dimakan dengan chocolate
18 Nov 09, 08:50 PM
chubby89: npe korg pilih nme group korg strawberi..
12 Nov 09, 11:53 PM
strawberi: boleh boleh, ape salahnya x)
12 Nov 09, 09:50 PM
aini rahman music: nnt EP dah kuar..nk tlg promot leyhhh
12 Nov 09, 03:09 PM
strawberi: ok, thanks..kalau boleh promote la kitorg kat kawan2..hehe
12 Nov 09, 01:27 PM
chubby89: ok...good luck for u guys..
12 Nov 09, 12:23 PM
strawberi: ermm album mungkin belum lagi kot wat masa sekarang..hehe..
12 Nov 09, 10:51 AM
chubby89: ok...tq ngan jwpn korg sume...korg xnak kuarkan album ker...
12 Nov 09, 01:08 AM
strawberi: bagi kitorg, populariti tu sangat penting, sbb kita band2 baru, kalau org xkenal, macam mana org nak tau kewujudan kita dalam dunia seni, x)
12 Nov 09, 12:18 AM
chubby89: nak tny pendapat korg la...populariti itu bgus atau tidak bg sesebuah band yg bru menempa nme di dlm dunia seni...
11 Nov 09, 10:57 PM
strawberi: ye ke, thanks support kitorg, kitorg cuba buat yang terbaik utk korang semua, x)
11 Nov 09, 07:32 PM
chubby89: tp lg u all mmg best la..
11 Nov 09, 07:31 PM
chubby89: ok...sy lom dpt g gig lg...
11 Nov 09, 02:30 PM
strawberi: kitorg ade gak lagu yang laju, tapi kitorg main kat gig je, hehe, x)
11 Nov 09, 11:28 AM
chubby89: korg mmg nyanyi lagu berentak slow je ke...
[older messages]