9 Feb 14, 04:18 PM
An-Nur: Mohon bantu kami dengan doanya..
10 Nov 13, 09:00 AM
sofia: hi, cantiknya blog awak, saya suka sangat. jom singgah saya pula :)
29 Oct 13, 01:00 PM
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
10 Sep 13, 02:35 AM
Tshirt kanak-kanak: besh lah~! :)
1 Jul 13, 12:09 AM
abg superman: ni la gambar kl time prang dulu :)
12 Jun 13, 01:14 PM
Download Free Albums: sup lets exchange links? www.AlbumFiend.com contact us
2 Jun 13, 05:36 PM
david bekam: blog sy lagi best :p gurau je :) jemput la singgah balik ye :D
23 May 13, 08:38 AM
Product Testing: hey, nice blog! want to exchange links? www.FreeProductTesting.com contact us
10 Apr 13, 11:27 AM
kak engku: a mat, suti izah dah dibrthu. Dia kata content best.
20 Feb 13, 01:15 PM
sariena: ;p~
19 Feb 13, 05:12 AM
Duda_Muda: kunjungan balas.
5 Feb 13, 11:16 PM
Yana: Kalau nak diskaun 5% shopping kat lavender online, gunakan coupon number ni: L2UV32013
16 Dec 12, 01:41 PM
Miracle EX: Year End Sales!! Nikmati potongan harga untuk semua produk Miracle EX dari 10 Dec hingga 10 Jan 2013
1 Nov 12, 12:40 PM
Eddie SDKD: first time sampai kat sini. :)
12 Oct 12, 01:15 PM
Redeem Points: Portal Iklan dgn konsep referral & mata ganjaran aktif yg boleh ditebus. Sesiapa yg ingin mempromosikan services, produk, website & sebagainya bolehlah iklankan secara percuma di http://goo.gl/HtrSt
18 Sep 12, 12:21 PM
Car Rental: Letakkan iklan kereta sewa anda di portal kami. Free jer.
17 Jul 12, 10:38 AM
loan koperasi: salam ziarah...sy kosultant koperasi...pada sesiapa yg berminat boleh layari blog sy tuk detail..dan tahniah tuk tuan umah sbb mempunyai bakat memasak..good luck dlm bisnes..
29 May 12, 05:32 PM
Designer: Minat Design? Nak tips? jom like page nie .. :-)
12 Apr 12, 11:37 PM
Free Traffik: Easy traffik from RX7 :-)
30 Jan 12, 12:10 PM
April Cup & Cakes: singgah n follow
[older messages]