29 Oct 13, 06:55 AM
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
5 Oct 13, 08:29 PM
promosi: jemput beriklan di website kami. kami sangat alu2kan iklan anda utk memeriahkan lagi web kami..tq
1 Oct 13, 03:18 PM
penggodawanita: hai...nak tau apa yang buat jin termuntah?
30 Sep 13, 07:22 PM
softwarepower: software utk cari mobile dan email...power oo software ini.
30 Sep 13, 02:10 AM
mudahnyer: anda nak iklan anda hebat macam lazada ? cuba produk kami.
5 Sep 13, 01:03 AM
muhafis: nak kempiskan perut buncit seawal 3 minggu?? ---> http://kliksini.in/stpm
14 Jul 13, 10:36 AM
putera izman: selamat berpuasa... dtg lagi nk jemput join segmen saya
8 Jul 13, 08:51 PM
putera izman: salam... awk dipilih untuk join segmen saya :)
1 Jun 13, 02:43 AM
Free Albums: yo! lets exchange links? www.AlbumFiend.com email us
30 Jun 11, 02:58 PM
Tasty Food World: Dear friend, Like your site very much and added your site in my friends page. Please add my site friend
10 Dec 09, 03:52 PM
9w2ula: salam
23 Nov 09, 10:04 PM
9w2p1z: cantik blog ini.......nanti masukkan le kajian cikgu antena kaki ayam tu
20 Nov 09, 04:35 PM
9w2nim: FUHHH... CUN NYEE BLOG... tak bagitau pom.. hehe. meh kite link
10 Nov 09, 01:27 PM
9w2ula: taniah dah ada blog ehehehehehehe...
9 Nov 09, 04:00 PM
9w2zae: Takniah..cantik blog ni..salam ziarah...tks kerana datang ..tempohari...jumpa lagi..bye
8 Nov 09, 09:49 PM
http://9w2phj.blogspot.co: assalamualaikum ....taniah sudah ada blong sendiri ...jumpa lagi 73
8 Nov 09, 04:03 PM
Blog Directory: Tahniah dari kami wujud blog baru