9 Nov 13, 08:03
sofia: hi, cantiknya blog awak, saya suka sangat. jom singgah saya pula :)
29 Okt 13, 01:12
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
9 Sep 13, 10:46
Cop Tshirt: salam ziarah..
21 Feb 13, 05:00
PuTeRiAriEsYa: 'like'!
19 Feb 13, 04:54
cayang_ker: lorÂ… gitu plak
19 Feb 13, 02:14
Ellysha25: it's me again
4 Feb 13, 07:53
Mama Lina: skang ni kalau beli produk facial ngan skincare kat lavender online leh dapat 5% diskaun. guna coupon 'L2UV32013'.
6 Dis 12, 09:31
Keyboard Daddy: ;p~
5 Dis 12, 01:19
Kereta Sewa: Jika anda merupakan pemilik kenderaan yg sedang mencari penyewa untuk kereta atau kenderaan anda, sini tempat yg sesuai utk meletakkan iklan kereta sewa anda.
20 Nov 12, 08:53
Jiman: Izinkan saya copy content boleh? thanks.
6 Nov 12, 10:43
Iklan Rumah Sewa: Nak cari rumah? sewa rumah atau beli rumah ? Boleh ke laman web kami di http://rumahsewa.infocubes.net
8 Jan 11, 04:19
miszy cat: salam..blogwalking
29 Jun 10, 02:21
aqmar: yeyeh...maleng...saje nk kaco..:P
12 Jun 10, 05:23
shida: lama nyer maleng baru reply...bz erk....ok la maleng...suka shd abaca
16 Mei 10, 06:06
tuan umah: mana ader best....biasa2 jer shida,,,heheheheh
10 Feb 10, 04:47
shida_nss: best jugak baca blog maleng ni
31 Jan 10, 12:27
ajparfume: original miniature perfume visit http://ajparfume.blogspot.com/
22 Dis 09, 12:14
tasha: adeh... ni apa kes ni? pakcikdin pun ada? angpa dok bertengkaq pa ni? ish tak paham aku!
11 Dis 09, 10:59
dekkai: maleng aku dah link baru blog ko ! tukaq tak gtau ! aish ~
10 Nov 09, 04:01
lucifer: we should monitored this guy...and do what we must!..revenge must be paid!
[mesej lama]