29 Oct 13, 09:44 AM
iklankerja.my: iklankan kerja kosong disini.percuma!
13 Oct 13, 09:48 PM
aeril: ruang iklan percuma untuk diisi segera. iklan anda pasti mendapat perhatian kerana kami sedang mempromosi web secara besar-besaran.
1 Jul 13, 01:38 AM
abg superman: kalau line x clear wat macam ni ok :)
9 May 13, 07:11 PM
abang gadget: mari singgah abg jual powerbank murah2 ni :)
8 Mar 13, 12:39 PM
ariana: uit semua..free2 lawatlah website ni...www.novelmelayukreatif.com
26 Sep 10, 08:02 AM
zul: ya ingat lagi
22 Sep 10, 10:08 PM
khairie: salam...cikgu sy khairie up 08....pgwas sklah dlu..sja mlawt blog ckigu...nice....best
23 Apr 10, 04:36 PM
jannah: salam ckgu,gmbar2 yg thun 2008 xdeke..hehehe
23 Apr 10, 07:05 AM
Keyyah: salam cikgu...sj ja sy melawat blog cikgu
18 Dec 09, 05:10 PM
ejat: salam....ckgu ingt sy x??
10 Dec 09, 02:13 PM
maisarah: hai...ckgu...xD
15 Nov 09, 03:15 PM
sharina: gambaq kucing mana????
15 Nov 09, 03:15 PM
sharina: wah cantiknya b/ground =)
8 Nov 09, 09:46 PM
zul: tak de hal..
8 Nov 09, 08:14 PM
Ryka: boleh tolong ajar mcm mana nak bg cantik mcm cikgu zul nye blog
8 Nov 09, 08:14 PM
Ryka: kami dah buat tp xjd mcm cikgu zul punya blog
5 Nov 09, 12:22 PM
zul: ok, nanti kita blajar buat blog
4 Nov 09, 08:22 PM
Ryka: nak blaja ngn cikgu zul buat blog bleh?
4 Nov 09, 08:21 PM
Ryka: gambar sape kat bawah skali tue...
4 Nov 09, 08:19 PM
Ryka: mana dpt tips-tips exam nie?
[older messages]